Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Κ.Ε.Π.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
                   ΛΑ.Ο.Σ                                                                                 
Σήμερα  10-10-2011 και  ώρα   12.00  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κόμματος συνάντηση της Γραμματείας Συνδικαλισμού με το Δ.Σ. του Συλλόγου Eργαζομένων στα ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ( Κ.Ε.Π.).
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο Γραμματέας Συνδικαλισμού κ.Κανελλόπουλος Γ. και το μέλος της Γραμματείας κ. Χριστόπουλος Γ.
Τους εργαζόμενους εκπροσώπησαν ο Πρ.κ.Καραδήμας Κ. ο Αντιπρ.κ.Βώνος Κ. ο Γεν.Γραμμ.κ Παυλίδης Ν. και το μέλος κ Αναγνωστάκης Ι...

Συζητήθηκε το μείζον θέμα που αφορά την υποστελέχωση των Κ.Ε.Π  με τις συνεχόμενες απολύσεις των συμβασιούχων. Υπάρχει  σοβαρό πρόβλημα στις προσφερόμενες υπηρεσίες και σχεδιάζεται το κλείσιμο 460 Κ.Ε.Π. σ΄ολη τη χώρα.Τέθηκε το θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των υπαλλήλων. Ζητήθηκε η  αναδιοργάνωση  και η σωστότερη λειτουργεία του θεσμού στα πλαίσια της κατάργησης της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού.
Από την πλευρά του ΛΑΟΣ o Γραμματέας Συνδικαλισμού κ.Κανελλόπουλος Γ. τόνισε ότι: « Ο εκσυγχρονισμός και η αναμόρφωση του θεσμού των Κ.Ε.Π αποτελεί βασική προϋπόθεση και αυτοσκοπό για να ορθοποδήσει ο Δημόσιος τομέας που σήμερα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης οδηγείται στην εξαθλίωση τον μαρασμό και την απαξίωση.
Τα Κ.Ε.Π. και οι εργαζόμενοι σ΄ αυτά  πρέπει να παραμείνουν να αναβαθμιστούν και να πρωταγωνιστήσουν στην κοινή προσπάθεια όλων  μας για την ανάπτυξη και την ανάταξη της  πατρίδας μας και του κρατικού της μηχανισμού.
Η  κυβέρνηση πρέπει άμεσα να  σταματήσει την κοροϊδία και να αποκαταστήσει τους εργαζόμενους  ώστε αυτοί απρόσκοπτα ,με αξιοπρέπεια και σεβασμό να ανταποκριθούν στο λειτούργημα που επιτελούν.
Ο ΛΑ.Ο.Σ  μέσα και έξω από τη βουλή θα δώσει τη μάχη ώστε να λυθούν όλα τα δίκαια αιτήματα που τους απασχολούν».
.
                                                                             Γιώργος Κανελλόπουλος
   Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive