Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ". Του Αντώνη Μυλωνάκη


Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τις επόμενες εθνικές εκλογές ο Κώστας Κιλτίδης. 
Ο πρώην βουλευτής Κιλκίς με τη Ν.Δ μετά απο μερικές πολιτικές τουμπίτσες ήρθε στα ίσα του και έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία του ΛΑΟΣ. 
Υποψηφιος στην Α θεσ/νίκης με τον Γ.Καρατζαφέρη ο Κιλκισιώτης πολιτικός δεν ξεχνά όμως και τους ψηφοφόρους του στο Κιλκίς που τόσα χρόνια τον στήριζαν με τους αγώνες τους... 
Πρίν λίγες μέρες μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο αποκάλυψε ότι διάδοχός του και υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στο Κιλκίς ,δίνοντάς του ουσιαστικά το δακτυλίδι, θα είναι ο επιχειρηματίας και ανηψιός του Συμπιλίδη Θεόδωρος Βαφειάδης.
Μορφωμένος και σοβαρός νέος άνθρωπος απ΄αυτούς που πραγματικά έχει ανάγκη πλέον η πατρίδα μας.
Οσο για τον Συμπιλίδη πληροφορίες λένε ότι παρά τα παρακάλια του δεν πρόκειται να τον κατεβάσει ο Σαμαράς υποψήφιο με τη Ν.Δ στο Κιλκίς γιατί απλά δεν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τόσο παλιά και φθαρμένα προιόντα που οι πολίτες του Κιλκίς τα έχουν χρόνια πετάξει στο σκουπιδοντενεκέ της πολιτικής. 
Ευκαιρία λοιπόν ο Γ.Καρατζαφέρης να προσθέσει στο οπλοστάσιό του έναν ακόμα σοβαρό υποψήφιο και για πρώτη φορά να πάρει έδρα ο ΛΑΟΣ και στο Κιλκίς. 
Εγώ πάντως έυχομαι στον καλό μου φίλο τον θοδωρή καλή επιτυχία και με το καλό να τον δούμε να δίνει τις μάχες για τους συμπολίτες του και απο τη Βουλή.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. neoi sto laos tha dosoyn aera nikis sto koma. kai to kilkis gia mia akoma fora vlepo pos tha proteysh se pososta ana thn ellada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive