Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι μπολσεβίκικες συνήθειες δεν κόβονται εύκολα...


Στο βίντεο που ακολουθεί και το βρήκαμε εδώ, γνωστά μέλη της ΚΝΕ στο νομό Κοζάνης, σε ρόλο τσοπάνη, οδηγούν μαθητές γυμνασίου (!) στην χθεσινή (Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ημέρα της απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στον πεζόδρομο, για να ακούσουν τους τοπικούς ινστρούχτορες του "κόμματος του λαού" να τους μιλούν για την πάλη των τάξεων ή και για τα μαθητικά "δικαιώματα" στην σταλινική Σοβιετική Ένωση... Οι νεαροί μαθητές ακολουθούν, οχλαγωγώντας, αγεληδόν, άλλωστε η νοοτροπία της λούφας και της (ψευτο)"επαναστατικής γυμναστικής" μεταλαμπαδεύεται από τους ίδιους τους καθηγητές τις περισσότερες φορές...
Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε την ελληνική μαθητική κοινότητα μπροστά στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυναμική. Ούτε άβουλους καταναλωτές και βαθμοθήρες χωρίς μέλλον, ούτε παπαγαλάκια μιας κομματικής γραμμής και δέκτες της διεθνιστικής προπαγάνδας!


Και ως δώρο, παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα των ομιλιών για την "μαθητική οργάνωση":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive