Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή της "Αοράτου Αρχής" προς αστυνομικούς υπαλλήλους των ΜΑΤ.


Αγαπητέ φίλε , Έλληνα αστυνομικέ υπάλληλε , εργαζόμενε στις ΜΑΤ .
Δουλεύεις 12 με 18 ώρες για 700 ευρώ , ονομαστικά φυσικά , αφού το εκκαθαριστικό του μήνα σού ήρθε με 0€ ....το πολύ 35€ για μερικούς. 
Ένα μήνα , μάλλον το Νοέμβρη (που θα έχεις δουλειές με φούντες!!) δε θα πληρωθείς , αφού οι προϊστάμενοί σου θέλουν να δείξουν στα χαρτιά πως έχουν ρίξει το υπέρογκο κόστος της εργασίας σου!
Σου ζητούν , λέει , να πληρώσεις επίδομα αλληλεγγύης ( για τους Πακιστανούς και τους πάσης φύσεως ΑλβανοΣλάβους με τις 3πλές ταυτότητες.. και τα 3πλά ΑΦΜ φυσικά , αφού είναι οι μόνοι που πληρούν τα κριτήρια λήψης ) και οι ίδιοι που στα ζητούν ή μάλλον στα παίρνουν και σου μηδενίζουν το μηνιάτικο σου λένε με θράσσος 1000 ερυθροκώλων πιθήκων ότι οι εφορίες έχουν να κάνουν ελέγχους και να εισπράξουν απο μεγαλοοφειλέτες από το 1995 !
Αν μείνεις στη διάθεση ή ακόμα κι άνεργος (ακούγεται πολύ πως οι συγχωνεύσεις τμημάτων και μονάδων συνεπάγεται απολύσεις) θα παραστήσεις τον............

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive