Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΟΓΩ ΜΑΤ ΚΑΙ...."ΣΩΣΜΕΝΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ!. "ΣΤΗΜΕΝΟΙ" ΓΙΑ 20` ΛΕΠΤΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα – Μαύρες κορδέλες στη μπάντα του Δ. Αθηναίων


Προς στιγμής δημιουργήθηκε ένταση έξω από τη Μεγάλη Βρετανία όταν ομάδα πολιτών ανήρτησε πανό και άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής. Μουσικοί της μπάντας του Δήμου Αθηναίων αποφάσισαν να κρεμάσουν μαύρες κορδέλες στα όργανά τους, προκαλώντας – σύμφωνα με πληροφορίες- την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive