Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ : 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς

Το πρώτο βραδάκι του Οκτωβρίου,  μας επιφύλαξε τις πιό συγκλονιστικές στιγμές των τελευταίων μηνών, ύστερα απο πολλές, ατέλειωτες μέρες και νύχτες στην Πλατεία Συντάγματος!
Προσωπικά, απο τότε είχα να νοιώσω αληθινή περηφάνεια, τόση δύναμη και αίσθημα υπεροχής, που τόσο το είχα ανάγκη για να θρέψω την μεγάλη ελπίδα και την αισιόδοξη προσδοκία για τις ημέρες που έρχονται για αυτόν τον Άγιο Τόπο και τον λαό του......
Όχι, δεν έχει χαθεί τίποτα... κι ό,τι χάθηκε μπορεί να ανακτηθεί.
Και αυτό είναι βεβαιότητα - τουλάχιστον απο απόψε! ..
Αυτό είναι το ευτυχές συμπέρασμα μετά την επιστροφή απο την Πλατεία Συντάγματος πριν λίγο, με το ηθικό να συναγωνίζεται την ψηλότερη κορυφή του... Ολύμπου, και την καρδιά γεμάτη απο περηφάνεια και δέος!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ : http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive