Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ 17η ΦΟΡΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ



ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... Σήμερα τα ξημερώματα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τα γνωστά πασίγνωστα "παιδιά" των Εξαρχείων ξαναχτύπησαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς! Λίγο μετά τις 12 το βράδυ μια ομάδα αναρχικών μπούκαρε σε εστιατόριο της πίσω πλευράς του βιβλιοπωλείου, έβγαλαν έξω τον κόσμο και χρησιμοποιώντας μπαλαντέζα ενεργοποίησαν ηλέκτρικό σιδεροπρίονο! Το εστιατόριο έχει πρόσβαση στο βιβλιοπωλείο απο τον ημιόροφο. Και μπορεί ο Γεωργιάδης να είχε πάρει τα μέτρα του,.. έχοντας βάλει βαριά σιδεριά ακόμη και στον ημιόροφο, αλλά τα "παιδιά" έμειναν περίπου 20 λεπτά για να κόψουν την σιδεριά και να πετάξουν στο εσωτερικό μολότοφ. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την 17η επίθεση!
Εντελώς συμπτωματικά, το πρωί είχε σκοτωθεί με τον Παπουτσή για το θέμα της εγκληματικότητας, ενώ ο ΠΡΟΠΟτζής υπουργός μέγας δημοκράτης Χρυσοχοϊδης δήλωνε πως θα πατάξει τις... ομάδες της άκρας δεξιάς! Όπως καταλαβαίνετε τα Εξάρχεια εξακολουθούν να κάνουν ότι γουστάρουν, έχοντας την πλήρη ανοχή της επίσημης πολιτείας! 

http://www.stoxos.gr/2011/10/blog-post_6444.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive