Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ; Ληστές αρπάζουν ακόμη και μικρά παιδιά ως ομήρους για να διαφύγουν. ΛΗΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΟΜΗΡΟ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ




Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί λίγο μετά τις 10.00 στο Καματερό. Οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού έζησαν τον μεγαλύτερο εφιάλτη όταν άγνωστος άντρας μπήκε στο σπίτι τους προσποιούμενος τον κοινωνικό λειτουργό. 
Ο δράστης ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του καθώς και τη μικρή κόρη του ζευγαριού.
Αφού άρπαξε χρήματα, κοσμήματα και ότι άλλο αντικείμενο αξίας βρήκε, πήρε το 10χρονο κοριτσάκι για όμηρο και έφυγε. Έντρομοι.. οι γονείς είδαν τον αδίστακτο κακοποιό να επιβιβάζει το παιδί στο αυτοκίνητο και να φεύγει ανενόχλητος λέγοντας τους να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ευτυχώς όμως δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά, έξω απ' την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Καματερό, το οποίο βρήκαν οι γείτονες σε κατάσταση σοκ.

3 σχόλια:

  1. δεν τον κοπανας καλα αργυρη..να γραψεις οτι το βιβλιοπωλειο του γεωργιαδη καταστραφηκε ολοσχερως μετα και απο το ξεβρακωμα που 'κανε στον παπουτση εντος του κυνοβολιου για το θεμα της εγκληματικοτητας και για τα εργα και τις ημερες του συγκεκριμενου πορδο-υπουργου της γενεας του πολυτεχνειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_8288.html.
    ΚΑΙ ΕΔΩ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_8288.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικα το πρωτο λινκ ειναι το ιδιο με το δευτερο.μονο που στο πρωτο μπηκε μια παραπανισια τελεια στο τελος και δεν βγαζει το ποστ. σωστα τα υπονοουμενα που αφησες,τα ειχα διαβασει και προχθες αλλα θελουν πιο δυνατο και ανελεητο κοπανημα αυτα τα κοπριτοσκυλα του διεθνισμου.τετοιου ειδους ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικαντηδων τα αυτια δεν ιδρωνουν καθολου ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive