Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ.... ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!



ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΑPPING ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ" ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ALTER....
ΜΩΡ' ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΕΙΠΑ: "ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ, ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ"! ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ.... ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!
    • ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:
      "Φίλες και φίλοι,
      Η χώρα μας, η χώρα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη, η Ελλάδα των μεγάλων πολιτικών στόχων, η Ελλάδα της ΟΝΕ, των Ολυμπιακών Αγώνων, των έργων και του διεθνούς κύρους, δεν μπορεί να παραμένει άλλο αδρανής, χωρίς πυξίδα, απούσα από τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες. Σήμερα οφείλουμε όλοι μαζί να δράσουμε.
      Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μαζί, με τις ιδέες και τις θέσεις, τις προτάσεις και τη δράση μας, μπορούμε να κλείσουμε τον κύκλο της συντηρητικής αναδίπλωσης. Να προχωρήσουμε στη νέα αλλαγή. Να αγωνιστούμε για μια ισχυρή, προοδευτική Ελλάδα, για μια δίκαιη κοινωνία. Να ανταποκριθούμε στην Ελλάδα του μέλλοντος. "
      ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΑΣΠΡΟ 'Η ΜΑΥΡΗ?
      Κώστας Μαυροσκούφης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive