Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νεα Σοβιετια. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


Με απρόσμενη ειλικρίνεια η κρατικίστικη νεοκομμουνιστική παλαιό-σοσιαλιστική κυβέρνησι αποφάσισε να επιβάλλει ένα μοναδικής πρωτοτυπίας  -διεκδικώντας την καταγραφή της στο βιβλίο Γκίνες της μα@ακίας- φακέλωμα των νεοελλήνων.

Δεν θα υπάρχει έξοδο που να μην καταγράφεται στην φορολογική μερίδα του  νεοέλληνα σοβιετικού  πολίτη. Από τα προφυλακτικά μέχρι τις οδοντογλυφίδες , τον μαϊντανό και το μπρόκολο της λαϊκής όλα θα καταγράφονται...
Ο Μεγάλος αδελφός θα παρακολουθεί τι ποσό πληρώνουμε και που..πότε.. Εν συνεχεία θα βλέπει την διαφορά δαπανὠν - εσόδων και θα φορολογεί και τα δύο.
Τις δαπάνες μείον το αφορολόγητο και τις αποταμιεύσεις ως αποθησαυρισμό..

Βεβαίως πουθενα σ εολο τον γνωστό κόσμο από την πράσινη τζαμουχιρία, την ερυθρά καμπουτσέα,  την λατρευτη Κούβα  την θαυμαστή  Βορειο Κορεα  την προοδευτικιά ΑΛΒΑΝΙΑ του Χότζα δεν υπήρξε τέτοιο σύστημα , οίον εμηχανεύθησαν οι μανδαρίνοι μαρξιστές  γραφειοκράτες του υπουργείου οικονομικών. Τα κομματα της αντιπολιτεύσεως μηδενικής λογικής και κρίσεως ψέλλισαν διάφορα μισόλογα., Ουδεμία αντίδρασις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Ταυτοχρόνως οι συντεχνίες , ο εσωτερικός στρατός κατοχής το κηφηναριό του δημοσίου, συνεχίζουν την καταστροφή των ερειπιων..
Καταλήψεις στα υπουργεία, προκειμένου οι εκπρόσωποι της Τρόικα απηυδισμένοι ήδη από τις μογγολικές, Μάου- μάου αντιδράσεις των νεοελλήνων,  που αδυνατούν να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν το δράμα της χώρας που αργοπεθαίνει , να σηκωθούν και να φύγουν.

Ειλικρινώς η μόνη εναπομείνασα λύσις είναι η χρεωκοπία.  Έτσι ίσως οι νεοέλληνες καταλάβουν ότι δεν αρκεί να έχουμε θησαυρό στα έγκατα της αττικης και ελληνικής  γης .Πρεπει και να δουλέψουμε για να τον  εξορύξουμε.. Να συνεκμεταλλευθουμε  με τους έχοντας την τεχνογνωσια, τον εξοπλισμο, από το να κραυγαζουμε σαν πιθηκοι.. «Είμαστε πλουσιοι μας ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!!.»
Ισως μετα  την επερχομένη καταστροφή,  οι εναπομείναντες να συνειδητοποιήσουν οτι οι χειρότεροι της  φυλής με το καλλίτερο DNA κατα μια αδυσώπητη   συγκυρία έτυχε να ζουν την ίδια εποχή εδώ.
Στην βαλκανο ταλιμπανια των νέο-σοβιετ..

Για τους νέο κομμουνιστες τα μολυβενια στρατιωτακια του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ , του ΜΑΣ και ΣΑΣ, , τον ανεπαγγελτο αδαη, καλοοπερασακια της ροζ πουα αριστερας τον κο Τσιπρα,  αξιζει να αναλογισθουν  τα λεχθεντα στον επικηδειο του Κυρκου..

Φεύγω. Ζήσαμε - η γενιά μου - μια συναρπαστική περιπέτεια, γνώρισα από κοντά τη φτώχεια, τους κατατρεγμούς, τη φρίκη. Αλλά σε διαλείμματα και τη χαρά. Και έβαλα το λιθαράκι μου στον αγώνα για το φως, το δίκαιο και την ανθρωπιά. Ενιωσα συντετριμμένος όταν έσβησε το κόκκινο αστέρι στην κορυφή του Κρεμλίνου βουτηγμένο στη βία, στο ψέμα και στη ντροπή. Αλλα πίστεψαν οι άνθρωποι, άλλα λάλησαν οι προφήτες. Οπως άλλος ήταν ο σοσιαλισμός για τον οποίο αγωνιστήκαμε και γι' αυτόν τον σοσιαλισμό, με δημοκρατία, ελευθερία και σεβασμό στον κάθε άνθρωπο να συνεχίσετε τον αγώνα, γιατί δεν έχει άλλη λύση ο κόσμος. Φεύγω, σας χαιρετώ όλους, και εσάς που πορευτήκαμε μαζί και εσάς τους άλλους της κάθε φορά αντίπερα όχθης, και έχω μόνο ένα να σας πω: σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία, δεν οδηγούν πουθενά, γεια σας».

Για τους ηλίθιους της Νεας ΝΔ που αδυνατούν να δουν πέραν της μεγάλης και υψηλής μύτης του καλαματιανού ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ Σαμαρα, ας συνειδητοποιήσουν ότι κυβερνήτες αποθαμένων σε νεκροταφείο θα γίνουν με την πολιτική της μισαλλοδοξίας και ναρκισσισμού που ακλουθούν.

Ιασων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive