Την απειλή που είχε εκφράσει και προ ημερών, δηλαδή να εμποδίσει την είσπραξη του τέλους στα ακίνητα, επανέλαβε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος
"Οι νόμοι φτιάχνονται για να υπηρετούνται οι πολίτες. Εάν ο νόμος επιβάλει στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα στον άνεργο, τον μεροκαματιάρη, τον παππού και τη γιαγιά, τον φτωχό συνάνθρωπό μας που δεν έχει μία στην τσέπη του, που το μηνιάτικο τελειώνει στις 15, εμείς δεν θα το κάνουμε. Προτιμούμε να παρανομήσουμε και ας υποστούμε τις όποιες συνέπειες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.