Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Τιτανικος προσεγγιζει το Μοιραιο Παγοβουνο.. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


Οι τελευταίες δηλωσεις και προειδοποιησεις των στελεχων της ΕΕ είναι αποκαλυπτικές .
Παρα ταύτα:
«Εν τέλει είναι στο χέρι της Ελλάδας να εκπληρώσει τους όρους που απαιτούνται για τη συμμετοχή της στη ζώνη του ευρώ», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας..Δεν ηταν σαφης?Να ρωτησουμε μελλοντολόγο?
Η μονομέρεια  των Μεσων Εξαπατησεως που θελουν να επαναλαμβανουν ότι ειναι μυθος η θεωρια   της ηδη "προ-αναγγελθεισης"  αποπομπης μας απο την ευρωζωνη..διοτι ακουσον ακουσον επιχειρημα  «δεν προβλεπεται διαδικασια αποπομπης απο την ευρωζωνη..»
Η εγκληματική αφελεια, ο εγωισμος , η αγνοια η απειρια των πολιτκων ηγετων των τεως μεγαλων κομματων που αρνουνται να συναινέσουν και φερονται ως κουτουλο-κατσικες..στο γεφυρι του ποταμου μεχρι  να γκρεμισθουν
Αλλα και εντελει  η αδυναμια της ελληνικης κοινωνιας να συνειδητοποιηση την πραγματικοτητα, λειτουργουσα και φαινομενικως δρωσα αλλοτε ως στρουθοκαμηλος.. αλλοτε ως συνομωσιολογος σημερα ως αγανακτισμενος βολεμενος ή και βλαμμενος μελος συντεχνιων, «μαζικος»  πολιτης
Οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στην μετα ευρω εποχη
Όμως , δυστυχως οι Ελληνες δεν εχουν αντιληφθη ότι,  αν η χωρα τελικως πτωχευση -αρκει να μην ανοιξη μυτη  δημοσιου υπαλληλου-  οι συνεπειες θα είναι εφιαλτικες.
·         Ότι δεν εχουμε επαρκεια τροφιμων που εισαγουμε κατά 60% από το εξωτερικο ,
·         ότι δεν θα εχουμε καυσιμα , φαρμακα, ηλεκτρικο ρευμα που εισαγουμε και δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε,
·         ότι η εξαθλιωσις η οικονομικη ανεχεια και η  μεθοδευμενη προετοιμασια των εκνομων κομματων της κομμουνιστικης και μη αριστερας με την βραδυφλεγη μεγα-βομβα της μουσουλμανικης αδελφοτητος  ηδη επαρκως  δοκιμασμενη ,
μας οδηγουν ακομη και σε εσωτερικη συρραξι,  αυτά για τους νεοελληνες αλλα δυστυχως και για την ηγεσια του Δημοκρατικου μας πολιτευματος είναι  ανυπαρκτα σεναρια ..
Όμως οι κυριως υπευθυνοι, για την επερχομενη  καταστροφη σημερα της Ελλαδος  και της επακολουθης  επιστροφης ολων μας, στην αθλιοτητα, παραμενουν και θα γραφουν στους δελτους της ιστοριας  με ερυθρα γραμματα, οι σημερινοι ταγοι του πολιτειακου και πολιτικου μας συστηματος. Που ακουνε στα ονοματα των, Πρωθυπουργου, Αρχηγου αξιωματικης αντιπολιτευσεως , Προεδρου Δημοκρατιας,  ,Προεδρου της  Βουλης και του ποιουντος την νησσαν τεως Πρωθυπουργου. Αυτοι θα είναι υπευθυνοι όχι μονο για την οικονομικη εξαθλιωσι, την φρικωδη ολοκληρωτικη  καταστροφη της Ελλαδος  αλλα για οσους αθωους θα χαθουν στη δινη της  οποιας συρραξεως εσωτερικης και εξωτερικης..Δεκανικια τους τα αριστεροστροφα Μεσα Εξαπατησεως των Μαζων.Οι "μονοπωλητες" της Αληθειας , του "πολιτικα"ορθου..που επιβαλλουν τον ολοκληρωτισμο της μιας αποψεως, της δικης του..
Αληθεια Κυριοι εκπροσωποι μας..Θα βρεθη ο τιμονιερης να επιβαλλη  την αλλαγη πορειας του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ?
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive