Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ορδές Αφγανών έκαναν επίθεση χτες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα.


Περίπου 30 με 40 Αφγανοί έκαναν επίθεση με σπασμένα μπουκάλια,ξύλα και πέτρες εναντίων των κατοίκων που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία στην περιοχή μετέβησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να συλληφθούν 7 Αφγανοί,από τους οποίους οι 6.. είναι προς απέλαση μιας και έχουν καταδικαστικές αποφάσεις για ποινικά αδικήματα.
Από πληροφορίες που έχει το eglimatikotita σκοπός τους είναι να ...
κάνουν ανακατάληψη τις πλατείας και να διώξουν από εκεί τους τελευταίους Έλληνες που έχουν απομείνει.
Και οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.
Το θέμα είναι σοβαρό και δείχνει πως "κάποιοι" στην περιοχή κινούν τα νήματα για να επικρατήσουν πάλι οι εγκληματικές συμμορίες,τα ναρκωτικά και η οριστική υποβάθμιση της πλατείας.Και λέμε της πλατείας γιατί η υπόλοιπη περιοχή έχει γίνει πια ένα απροσπέλαστο γκέτο.Το έγκλημα,τα ναρκωτικά και η πορνεία (ΑΝΔΡΏΝ,ΓΥΝΑΙΚΏΝ,ΠΑΙΔΙΏΝ) σε όλες της τις μορφές είναι σε πλήρη έξαρση.
Από την αστυνομία δείχνουν πως υπάρχει η διάθεση να γίνει κάτι,αλλά είναι δεμένα και τα χέρια τους.Όπως μάθαμε κάποιοι από τους Αφγανούς (εδώ φαίνεται πως είναι καθοδηγούμενοι από τους γνωστούς κολλητούς τους) χτες χρησιμοποιούσαν μπουκάλια για οπλισμό,σε περίπτωση που πλησιάσουν τον στόχο τα σπάνε και γίνεται θανατηφόρο όπλο.Κατά την σύλληψη (αν συλληφθούν) λένε πως ήταν μια μπύρα ή ένα αναψυκτικό που έπιναν και δεν είχαν ΠΟΤΕ σκοπό να χτυπήσουν κάποιον.Και με αυτό τον νομικό τέχνασμα που τους έχουν μάθει τα "φιλαράκια τους" αναγκαστικά η αστυνομία τους αφήνει ελεύθερους,για να βγουν και να ξανακάνουν τα ίδια και τα ίδια μέχρι να σκοτώσουν τελικά κάποιον και να αρχίσουν πάλι σύσσωμα τα ΜΜΕ,τα κόμματα της αριστεράς και λοιποί περίεργοι τύποι να χύσουν για μερικές μέρες ποτάμια κροκοδείλια δάκρυα όπως και στην περίπτωση Καντάρη.
Μέχρι να ξεχαστεί κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive