Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"ΣΒΟΥΡΟΚΟΤΑ". Μια νέα ράτσα στις κότες του ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥ *ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Έχω γράψει κι άλλες φορές για τη φάρμα του ΠΑΣΟΚ και τα ζώα που εκτρέφει, καθώς και για τη δυνατότητα που έχει ο αρχηγός της φάρμας να μεταλλάσσειτα άγρια θηρία της σε προβατάκια ή και κότες.
Όταν λοιπόν  εμφανίζονται κάποια λιονταράκια που βρυχώνται στα κανάλια και κατακρίνουν την ανυπαρξία συντονισμού της κυβέρνησης της φάρμας. το καταστροφικό μνημόνιο, τους εκβιασμούς των Ευρωπαίων και απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα, γιατί οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο αντοχής, τότε μόλις φτάσει η μέρα να ψηφίσουν για  τα νέα και ποιό επώδυνα μέτρα  ρίχνουν στα λιοντάρια αυτά  λίγο μεταλλαγμένο καλαμπόκι...
εξουσίας ή εκβιασμού εκλογών ή διαγραφής από τη φάρμα και τα λιονταράκια, ώ του θαύματος, μεταλλάσσονται σε κότες. Και από τη στιγμή που γίνονται κότες ο αρχηγός και οι κυβερνώντες την φάρμα του ΠΑΣΟΚ μένουν ήσυχοι να συνεχίσουν το πατριωτικό έργο της σωτηρίας της χώρας. Έτσι σιγά ,σιγά η φάρμα των άγριων ζώων μετατράπηκε σε ορνιθώνα κοινώς κοτέτσι.  Φαίνεται όμως ότι ένα –δύο ψευτολιοντάρια που είχαν διαφύγει της προσοχής του  φαρματάχη  άρχισαν να βρυχώνται μετά τις συνεχείς  σωτηρίες της πατρίδας. Ένα από αυτά μάλιστα, που γνώριζε εξ επαγγέλματος, πριν μπει στη φάρμα,  να μεταμορφώνεται και να παίζει διάφορους ρόλους διάλεξε το ρόλο του λιονταριού και άρχισε να γυρνάει τα κανάλια και ντούρο και λαύρο  να βρυχάται ότι δεν πρόκειται να ενδώσει και να ψηφίσει το μέτρο του φόρου στα ακίνητα και ας κόψουν το ρεύμα στη φάρμα. Αυτό όμως φόβισε τον υποφαρματάχη μη μείνει η φάρμα χωρίς φως και τότε δεν θα μπορούν να βλέπει αυτός και ο φαρματάχης , αν οι κοτούλες τους είναι συντεταγμένα στρατιωτάκια σε κάθε ψηφοφορία για τη σωτηρία της χώρας . Παρένθεση - Βεβαίως ο φαρματάχης βρίσκεται συνεχώς στο εξωτερικό υποδεικνύοντας στα πραγματικά  άγρια και σαρκοφάγα θηρία της Ευρωπα’ι΄κης φάρμας πως θα κατασπαράξουν τις σάρκες της μικρής αυτής χώρας πού  όχι μόνο δεν τους στέρησε τα φώτα αλλά τους τα παραχώρησε με απλοχεριά για να μπορέσουν να κατέβουν από τα δέντρα που ζούσαν, όταν αυτή  η χώρα έφτιαχνε Παρθενώνες, όπως το αναγνωρίζει και το καλό μας περιοδικό Focus θυμίζοντας στους γερμανούς αναγνώστες  του που πρέπει να βάζουν το δάχτυλο της Αφροδίτης μας Κάλεσε λοιπόν σε συγκέντρωση όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της φάρμας και τάισε τις κοτούλες πάλι με τη σωτηρία της πατρίδας. Μόλις άκουσε το  λιοντάρι όλα αυτά τα περί σωτηρίας σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει, άλλωστε όπως είπαμε γνώριζε εξ επαγγέλματος να μεταμορφώνεται, σκέφτηκε. Έχει πλάκα να με πάρουν για λιοντάρι και να με πετάξουν από τη φάρμα και να χάσω το βουλευτιλίκι ;  Έγραψε αμέσως μια ανακοίνωση που έστειλε σε όλα τα κανάλια ότι << Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα  μου και δίνω μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση .>> και ήσυχο με τη συνείδηση του πήγε και ψήφισε και μετά μπήκε στον ορνιθώνα, ο οποίος μετά την μεταλλαγή  του υποφαρματάχη σε ευρωπαϊκή φραγκόκοτα απέκτησε  και ένα νέο είδος κότας την ... σΒουρόκοτα.
ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΩΝ  ΕΘΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive