Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ


«οι ΗΠΑ θέλουν να δουν τις κοινότητες να μοιράζονται τον φυσικό πλούτο του νησιού, ενδιαφέρονται επί της πρότασης για μεσολάβηση του ΟΗΕ σε μία συμφωνία διαμοιρασμού, και γενικώς θα ήθελαν να δουν αποκλιμάκωση της ρητορικής και της έντασης στην πράξη» Αυτά δήλωσε χθες η αμερικανίδα εκπρόσωπος του Στειτ Ντιπαρτμεντ , Βικτόρια Νούλαντ. 
Η πρόταση για συμφωνία διαμοιρασμού έγινε από τον Αλεξάντερ Ντάουνερ και έτυχε δριμείας κριτικής από όλα τα κόμματα του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου. Βέβαια η πρόταση του Ντάουνερ δεν έπεσε από τον ουρανό, αλλά αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του προέδρου της δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια προς το Συμβούλιο Ασφαλείας για ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ του φυσικού αερίου με την «τουρκοκυπριακή κοινότητα» πριν ή μετά τη λύση...συνέχεια>>
Λουκάς Σταύρου
Προσωπικο Ιστολόγιο: l-stavrou.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: lukestavrou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive