Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


Με απεργιακές κινητοποιήσεις των δασκάλων και καθηγητών αρχίζουν οι αντιδράσεις στα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και έτυχαν της έγκρισης της βουλής. Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την συρρίκνωση των απολαβών τους και τη συμβολή τους στα ασφαλιστικά ταμεία ως και για την αναβολή πληρωμής της ΑΤΑ , και ζητούν ταυτόχρονα να φορολογηθούν, αντί αυτών , οι έχοντες και κατέχοντες .
Ποιοι είναι αυτοί οι έχοντες και κατέχοντες δεν τους ονομάζουν . Από διάλογο όμως με επιχειρηματίες φαίνεται να εννοούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εν γένει την παραγωγική βάση της κοινωνίας..
Οι δημόσιοι υπάλληλοι που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά του πελατειακού κράτους και της κομματικής διαφθοράς ασκούν φοβερές πιέσεις με σκοπό τη διατήρηση των υψηλών απολαβών τους από τους φόρους του λαού και την άγρια φορολόγηση της παραγωγής...ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>
Λουκάς Σταύρου

Προσωπικο Ιστολόγιο: l-stavrou.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: lukestavrou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive