Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΔΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ. ΤΟΥ *ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

*ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Μπράβο στα ωραία παιδιά και τη νέα ηθική  της ΔΑΠ οικονομικού. Ανακηρύσσονται άξιοι συνεχιστές  των πατρώνων τους της ΝΔ. Διαβάσαμε την σπουδαία και επί της ηθικής βάσεως των εκβιασμών στηριζόμενη ανακοίνωση της. Δηλώνουμε εξ αρχής ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τους διεφθαρμένους του ΠΑΣΟΚ –ΝΔ. Επιθυμούμε μόνο να επισημάνουμε, ότι όλες οι νεολαίες των ΑΕΙ από της μεταπολίτευσης και μετά κατέστησαν μέρος του πολιτικού συστήματος ιδίως οι νεολαίες της ΠΑΣΠ και ΔΑΠ. Είναι οι ίδιες διεφθαρμένες και τους μόνους αγώνες που δίνουν μέσα στα πανεπιστήμια αποβλέπουν στο βόλεμα τους..
και κατά τη διάρκεια των σπουδών εκβιάζοντας  καθηγητές και πρυτανικές αρχές να τους περνούν στα μαθήματα και κυρίως μετά την αποφοίτηση τους να τους βολέψουν τα κόμματα τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  σε πόστα εξουσίας, έτοιμοι να συνεχίσουν τη βρωμιά και την δυσωδία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος  που καταγγέλλουν  ως  παρθένες . Απόδειξη η ανακοίνωση αυτών των λαμπρών νέων. που εκτός των εκπαιδευτικών  θεμάτων  ανακοινώνουν  για το νομοσχέδιο  ότι <<Αναμένουμε την έντονη αντίδραση των καθηγητών … των βαρόνων και βολεμένων. Σε διαφορετική περίπτωση…. Να ξέρουν ….ότι αν υποψιαστούμε κάτι τέτοιο, τότε δεν θα δυσκολευτούμε να θυμίσουμε σε όλους του φοιτητές , αλλά και στην υπόλοιπη αντιδρούσα πανεπιστημιακή κοινότητα το παρόν και κυρίως το παρελθόν κάποιων εξ αυτών….Ονόματα μπλεγμένα σε σκάνδαλα, δημόσιες θέσεις με παχυλούς μισθούς , αδελφικές σχέσεις με γνωστούς μιζαδόρους της βουλής με σκοτεινές δραστηριότητες. Και τότε καλά ξεμπερδέματα. >>. Εύγε σας νέοι της ΔΑΠ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ. Ώστε η ηθική και οι αγώνες σας κατά της διαφθοράς του πολιτικού κατεστημένου είναι να ανέχεστε και συγκαλύπτετε τέτοιους διεφθαρμένους  και επίορκους του όρκου τους καθηγητές  στα πανεπιστήμια, αρκεί να δέχονται να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας νέες ηθικές αξίες του βολέματος. Εύγε και πάλι άξιοι συνεχιστές  της διαφθοράς από τους οποίους  περιμένει η χώρα να ανανήψει.. Και μια προτροπή στα ηθικά μέλη των νεολαιών. Απομακρυνθείτε το ταχύτερο από τις κομματικές νεολαίες που είναι μόνο για να σας χρησιμοποιεί το πράγματι διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive