Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Απαράδεκτες οι απειλές της Τουρκίας για την κυπριακή ΑΟΖ».Ο Χρίστος Χριστοφίδης καλεί τα Ηνωμένα Έθνη και την ΕΕ να τοποθετηθούν

«Απαράδεκτες οι απειλές της Τουρκίας για την κυπριακή ΑΟΖ»Η Λευκωσία χαρακτήρισε εντελώς απαράδεκτες τις απειλές της Τουρκίας αναφορικά με τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας για υδρογονάνθρακες στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη. 
Ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χριστοφίδης δήλωσε.. ότι οι απειλές της Άγκυρας αποτελούν και πρόκληση τόσο για τα Ηνωμένα Έθνη όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Χριστοφίδη, οι δύο οργανισμοί πρέπει να τοποθετηθούν με σαφήνεια απέναντι στις τουρκικές απειλές. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα καταστεί όμηρος των τουρκικών απειλών.
Επιπλέον, τόνισε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να συνεχίζει της ενταξιακές της διαπραγματεύσεις, την ώρα που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.
Τις νέες απειλές διατύπωσε ο επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος υπαινίχθηκε αποστολή του τουρκικού στόλου για προάσπιση των δικαιωμάτων της, όπως ανέφερε, λέγοντας ότι γι' αυτό υπάρχει το ναυτικό και εκπαιδεύονται οι ναύτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive