Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

XA! XA! XA! Μωρέ ΚΑΠΟΥ τόχουμε ξανακούσει. ΠΟΥ άραγε;Ο Σαμαράς στην ΔΕΘ θα πει “Λεφτά Υπάρχουν”.

Και μιας που οι δημοσκοπήσεις δεν βγαίνουν μπαίνει μπροστά η κλασική μεταπολιτευτική στρατηγική. Θα ξεκινήσουμε από  την ΔΕΘ  και μερικές εξαγγελίες του τύπου «λεφτά Υπάρχουν» για να φτάσουμε σε λίγο καιρό στο «παρέλαβα καμένη γη».
Σύμφωνα με  πληροφορίες.. του kentrinews, ο Σαμαράς από το βήμα  της ΔΕΘ  στις  17 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να δεσμευτεί για την  αποκατάσταση των  μισθών και των συντάξεων   μέχρι το τέλος της πρώτης  θητείας της  Ν.Δ. ως  κυβέρνησης  και παράλληλα για την  αποκατάσταση  όλων των εισοδημάτων έως  1.000  ευρώ. Η πρόταση  αυτή βρίσκεται υπό επεξεργασία  και  αναμένεται να συζητηθεί με   ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και τους συλλογικούς φορείς των συνταξιούχων   σε συναντήσεις  που θα έχει μαζί τους ο πρόεδρος της  Ν.Δ.  λίγο πριν την  άνοδο του στην  Θεσσαλονίκη.Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive