Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

TOYΡΚΙΑ:Ο πατέρας του νεκρού ταγματάρχη: Εύχομαι να γίνεις γείτονας του προφήτη Μωάμεθ



Στη φωτογραφία ένα από τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, που ανατινάχτηκαν και δέχτηκαν επίθεση με ρουκέτες, όπως αναφέραμε στην ανάρτησή μας "12 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί, ο ένας ταγματάρχης. Πώς έστησαν την ενέδρα οι Κούρδοι."
 
Στην εν λόγω επίθεση έχασε τη ζωή του ο ταγματάρχης της στρατοχωροφυλακής, Γιαβούζ Μπάσαγιαρ (Υavuz Başayar). Το βαρύ και άχαρο έργο της ενημέρωσης του άτυχου πατέρα, για το θάνατο του γιού του, ανέλαβε μια ομάδα αξιωματικών, από τη Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής της Άγκυρας, τόπο καταγωγής του ταγματάρχη.

Ο πατέρας του ταγματάρχη, μόλις τον ενημέρωσαν οι αξιωματικοί, αγκάλιασε τον επικεφαλής της ομάδας και του είπε: 
"Γιατί δεν φέρατε τον Γιαβούζ. Ελπίζω τουλάχιστον, στον άλλο κόσμο να είναι γείτονας με τον προφήτη μας, τον Μωάμεθ".
Δεν αναφερόμαστε στο γεγονός για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας την ψυχολογία των μουσουλμάνων, όταν συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις. Αν και το θέμα "σηκώνει" ολόκληρη διατριβή, σημειώνουμε ότι ο μουσουλμάνος πηγαίνει στον πόλεμο για να πεθάνει, αφού, σύμφωνα με όσα του υπόσχονται, εκτός από ποταμούς με μέλια και πιλάφια και πανέμορφα ουρί, το μενού έχει και γειτνίαση με τον Μωάμεθ.
Τί να πει κανείς.
Η έσχατη κατάντια του ανθρώπινου γένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive