Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Άναυδους άφησε τους παρουσιαστές του MEGA ο Γ. Καρατζαφέρης.Ο Σισέ, ο Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών

Ο Σισέ, ο Τσίπρας και ο υπουργός ΟικονομικώνΚέφια φαίνεται πως είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη χθεσινή συναίνεση.
Στο πρωινό του MEGA ο κ. Καρατζαφέρης παρομοίασε με τον Τζιμπρίλ Σισέ της πολιτικής τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ κληθείς να πει τη γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα, αρκέστηκε σε φιλοφρονήσεις για το. ωραίο του χαμόγελο!

«Ο Βενιζέλος είναι ο Σισέ της πολιτικής. Αλλά και ο Παναθηναικός με τον Σισέ έμεινε δέκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό» τόνισε αναφερόμενος στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, αφήνοντας με άναυδους τους δύο παρουσιαστές.
Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του ΛΑ.Ο.Σ με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γ. Καρατζαφέρης επεφύλασσε και δεύτερη έκπληξη, σημειώνοντας «Είναι ωραίο αγόρι ο Αλέξης Τσίπρας. Εγώ τον συμπαθώ και τον συμπαθώ πολύ, έχει πολύ ωραίο χαμόγελο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive