Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μια ακόμη από τις χιλιάδες γελοίες κωλοτούμπες. Έπανέφεραν τον Μαίανδρο σε χρήση, καθώς όλοι τους έκραζαν με τις σημαίες "Fred Perry"



Δείτε το βίντεο στο 6ο λεπτό και μετά
Και διαβάστε και εδώ το κείμενο του Κασιδιάρη για την επαναφορά του Μαίανδρου, όπου λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την σβάστικα, μιας και η Χρυσή Αυγή δεν έχει και δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση με σβάστικες...

Σίγουρα θα στενοχωρήθηκαν από αυτές τις δηλώσεις, τόσο του Μιχαλολιάκου στο βίντεο όσο και του Κασιδιάρη στο κείμενο, κάποιοι από τους ελάχιστους "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" πελάτες, αλλά ναι λένε αλήθεια, η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου δεν έχει καμιά παραπάνω σχέση με σβάστικες και τέτοια πράγματα, εκτός από το ότι κατά καιρούς αποφάσιζε να τις πουλήσει σε μπρελόκ, σημαίες, και τις έβαζε σε περιοδικά κλπ μαζί με τον Χίτλερ, για να αυξήσει την εμπορευσιμότητά τους, για να τα πουλάει ο Μιχαλολιάκος και να βγάζει λεφτά, αλλά και για να μαντρώνει και να ελέγχει τους "ακραίους" για λογαριασμό του συστήματος.
Αναρτήθηκε από XA Watch

7 σχόλια:

  1. τις μαλακιες του ιντιμιντια αναπαραγεις ρε παρακρατικε σιδερη; χαχα!!! ξεβρακωθηκες παλι μουρνταρακο!!πλερουα ο μπαμπακας καρα-τζεφρυ'ς!!!"λεφτα υπαρχουν" εξαλλου απο τα μειοδοτικα μνημονια που υπογραψατε!!

    υ.γ.: γουσταρω να βλεπω λαοτζηδες να κατηγορουν τους αλλους για κωλοτουμπες!!!!πολυ το γουσταρω αργυρουκακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κειμενο του πλουτοκρατη κασιδιαρη και η φωνη του αεργου Μιχαλολιακου ειναι απο το ιντιμιντια, (1.03)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @@@
    18 Αυγούστου 2011 2:03 π.μ.
    @@@


    Ε,και λοιπον; τι θες να μας πεις; Οτι επειδη χρησιμοποιειται η φωνη του Μιχαλολιακου και το κειμενο απο την ιστοσελιδα της Χ.Α.,τι παει να πει αυτο; Οτι δεν ειναι produced by indymedia? Χαχα!!!Καλο!!!Ενα πραμα οπως και με το αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου ε; Ο γ.γ. του λαϊκου συνδεσμου μιλουσε για την πολη των Αθηνων οτι δεν υπαρχει κανενα αγαλμα και εσεις οι λαοτζηδες μας το παιζατε Κινεζοι και λεγατε "μα εστησε ο Καρατζαφερης στην Πιερια,γιατι ο Μιχαλολιακος λεει οτι δεν υπαρχει κανενα αγαλμα;"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!

    Υ.γ.:Εαν κανεις μια βολτιτσα απο το ιντιμιντια(οχι μονο εσυ αλλα ο οποιοσδηποτε),θα καταλαβεις οτι εχει κοινες ριζες με το xawatch. παρα πολυ κοινες..Αυτα και περαστικα σας "Εθνικιστες"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...τα πραγματα γινονται πολυ απλα εαν κανει κανεις μια απλη αναδρομη,σε παλαιοτερες αναρτησεις,και στους δυο αυτους ιστοτοπους...απλα το xawatch χρησιμοποιει ενα καμουφλαζ,ομως το κατηγορητηριο που χρησιμοποιει πηγαζει απο ΑΛΛΟΥ..πολυ απλα ειναι τα πραγματα λαοτζακια!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!!!! απλα εσεις εχετε πανικοβληθει εξ αιτιας της ραγδαιας δημοσκοπικης ανοδου του λαϊκου συνδεσμου.αυτην προσπαθειτε να ανακοψετε προκειμενου να υφαρπαξετε και παλι σχεδον ολες τις ψηφους των αγνων πατριωτων.μα αυτη τη φορα δεν θα σας βγει...κοντος ψαλμος!!!Ο κοσμος ξυπνησε και ηδη τρωτε χοντρες καταρες απο αυτους που εξαπατησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγο Ξυδάκι στο βράσιμο, βοηθάει ώστε να μην σπάσουν τ`αυγά. Αν πρόκειται για χρυσά, βάζεις λίγο παραπάνω.
    "ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστουμε πολυ Αργυρη που μας δινεις το εναυσμα ωστε να καταστησουμε περισσοτερο γνωστη την αληθεια απ'οτι ειναι.Ειλικρινα και τιμια.Σε ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive