Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συνέβη απόψε στο γενικό νοσοκομείο Θήβας

Ωρα 21:35 (καταγεγραμμενο στα βιβλια του νοσοκομειου) πηγαινω στο νοσοκομείο τη γυναικα μου με τραυμα (πιθανο σπασιμο ) στο ποδι. Αμεσως ενεργοποιείται η χειρουργος η οποια προσπαθει να βοηθησει και να ανακουφίσει απο τον πονο τον ασθενη. Οφειλω να ομολογησω οτι με εξέπληξε η προθυμια της. Μετα τις πρωτες βοηθειες μας παραπεμπει στο ακτινολογικό για ακτινα...

Ωρα 10 παρα 10 φτανουμε (με κοπο αφου η ασθενης εσερνε το σπασμενο ποδι) και περιμενουμε τον τεχνικο του ακτινολογικου (για γιατρο δε το συζηταμε) να μας φωναξει για την ακτινα. Ωρα 10 παρα 2 λεπτα μας φωναζει - η διαδικασια γνωστη . Ωρα 10 και 1 λεπτο εχουμε τελειωσει. Και ενω περιμενουμε να μας δωσει την ακτινα και να παμε στη χειρουργο για αξιολογηση , ακουμε εκπληκτοι να μας ενημερωνει οτι στις 10 τελειωνει η βαρδια του και θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 11 που θα ερθει ο επομενος για να μας παραδωσει την ακτινα που ειχε ηδη στα χερια του!!! Στις αλλεπαλληλες προσπαθειες να μας δωσει την ακτινα απαντουσε οτι ηδη ειχαν περασει 2 λεπτα απο το τελος της βαρδιας του και δεν τον ενδιαφερει τιποτα. Εκπληκτη και η χειρουργος προσπαθει να τον πεισει και να του παρει την ακτινα αλλα αυτος αντιστεκεται λεγοντας οτι ειναι δουλεια του επομενου. Το αποτελεσμα? Κλειδωνει το ακτινολογικο σαν να ηταν το σπιτι και σηκωνεται και φευγει!!! 

Κι εμεις που πληρωνουμε ολους αυτους τους ανευθυνους που νομιζουν οτι καποιοι ειναι τι φταιμε? Θα υπηρχε ποτε περιπτωση να λειτουργησει ετσι αυτος ο κακομοιρος γιαυτο περι κακομοιρου τεχνικου προκειται , να λειτουργουσε ετσι αν εργαζοταν στον ιδιωτικο τομεα? Μακαρι να κλεισουν ολα να ξερουμε τουλαχιστον που θα απευθυνθουμε και τι θα πληρωσουμε.


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive