Το φαινόμενο των αγανακτισμένων που εκδηλώθηκε μετά την έκρηξη στο Βασιλικό είχε ως κυρίαρχα αιτήματα του, την παραίτηση Χριστόφια και την απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση της εκρήξεως. Δύο αιτήματα δίκαια που ακόμα και αν τελεσφορούσαν δεν θα έλυναν το βαθύ πρόβλημα της κυπριακής κοινωνίας που είναι η η ανευθυνότητα και η διαφθορά που επέβαλε η κομματοκρατούμενη εικονική δημοκρατία από τον καιρό που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα...Το έγκλημα στο Βασιλικό απέδειξε την πλήρη διάλυση της δημόσιας διοίκησης και του στρατού. Το ανόσιο έργο των κομμάτων , να διορίζουν παντού τους ακατάλληλους χειροκροτητές τους , έχει κάποτε τραγικά αποτελέσματα που διαταράσσουν την αστραφτερή ευτυχία που το καθεστώς παρέχει στους υπηκόους του.
Οι σημερινοί αγανακτισμένοι δεν είναι άλλοι από εκείνους που μέχρι χθες χειροκροτούσαν και στήριζαν το σύστημα του κυπριακού εξουσιασμού και θα είναι πάλι αυτοί οι ίδιοι που θα στηρίξουν τα νέα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τους παρόντες και θα στηρίξουν τις ίδιες συνθήκες , ημετεροκρατίας , κομματοκρατίας , διαφθοράς , αποσιώπησης, συγκάλυψης , μοιροκρατίας , ευνοιοκρατίας , φαυλοκρατίας και πάσης διαφθοράς και εθνικής υποχώρησης .
Ζητούν να φύγει ο Χριστόφιας για να έρθει στην εξουσία ο Αναστασιάδης ή κάποιος άλλος όμοιος του. Δηλαδή από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...συνέχεια>>
Λουκάς Σταύρου
Προσωπικο Ιστολόγιο: l-stavrou.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: lukestavrou@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.