Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μεσολόγγι Ριφιφί διαρκείας απο Ρουμάνους σε εργοστάσιο! Για το ... ψωμάκι τους οι.. καημένοι!

Επί τέσσερα ολόκληρα μερόνυχτα, μια σπείρα έξη Ρουμάνων «κυνηγών» χαλκού ρήμαζε τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου που δεν λειτουργεί στο Μεσολόγγι! Οι δράστες είχαν εισβάλει στο εσωτερικό κάνοντας… ριφιφί στην στέγη και κόβοντας τα σίδερα της οροφής, ανοίγοντας έτσι μια τρύπα διαμέτρου ενός μέτρου από την οποία μπαινόβγαιναν!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν δυο από τους δράστες ηλικίας 22 χρόνων, την στιγμή που έκλεβαν μηχανολογικό εξοπλισμό και καλώδια χαλκού από το κλειστό εργοστάσιο. Η έρευνα αποκάλυψε την τρύπα του ριφιφί και οι δυο νεαροί αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι την είχαν ανοίξει ανήμερα της Παναγίας, μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους οι οποίοι αναζητούνται.

Από τότε, κάθε νύχτα τρύπωναν στο εσωτερικό έκοβαν τα καλώδια από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τα γύμνωναν επί τόπου με ψαλίδια και έπαιρναν τον καθαρό χαλκό! Στην οροφή του εργοστασίου βρέθηκε μεγάλο μέρος από τα
απογυμνωμένα καλώδια, τέσσερις κόφτες μπετόν και μετάλλων, οκτώ κοπίδια με ανταλλακτικά, πέντε φακοί και δυο σιδεροπρίονα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτόδικων Μεσολογγίου και κρατούνται μέχρι να απολογηθούν στον ανακριτή.

*** Μια εγκατάσταση με φωτοβολταϊκά μπήκε στο στόχαστρο σπείρας Αλβανών «κυνηγών» χαλκού, που συνελήφθη μετά από πολύωρη καταδίωξη. Οι δράστες, τέσσερις άνδρες 44 και 20 χρόνων, μια 18χρονη γυναίκα και ένα ανήλικο
κορίτσι μόλις 12 χρόνων, επιχείρησαν να εισβάλλουν στον περιφραγμένο χώρο μιας εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων στην περιοχή Μοσχονέρι των Λεχαινών Ηλείας. Όμως, οι φύλακες της εταιρείας τους αντιλήφθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, το φορτηγάκι τους καταδιώχθηκε και ακινητοποιήθηκε στην περιμετρική της Πάτρας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive