Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μάλεμε Χανίων: Μνήμη Ηρώων Α’ Μοίρας Καταδρομών.Αποδοκιμάστηκαν οι πολιτικάντηδες Μαρκογιαννάκης και Κουρουπάκης

 Μνήμη ηρώων  Τιμή στους καταδρομείς και αεροπόρους του 1974
Φόρος τιμής στους πεσόντες Καταδρομείς και Ιπτάμενους της ΠΑ που χάθηκαν κατά την επιχείρηση ΝΙΚΗ το 1974, απεδόθη με μία σεμνή τελετή στο στρατόπεδο της 1 ΜΑΛ στο Μάλεμε 
Χανίων την περασμένη Κυριακή. Εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και μεγάλος αριθμός εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και πλήθος απλού κόσμου συνέρρευσαν στο σημείο.
 Φυσικά το παρόν έδωσαν και μέλη του Μετώπου Νεολαίας μαζί με συναγωνιστές από τον πυρήνα Χανίων(άπαντες έφεδροι αλεξιπτωτιστές και καταδρομείς). Με το πέρας των ομιλιών και των χαιρετισμών πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των πεσόντων, μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί η αντίδραση του κόσμου όταν αναγγέλθηκαν οι βουλευτές Μαρκογιαννάκης και Κουρουπάκης. Και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων τους οι παρευρισκόμενοι προέβησαν σε έντονες αποδοκιμασίες ενώ κυριολεκτικά τους έσωσαν από τα χειρότερα η ιερότητα της εκδήλωσης και του χώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive