Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

TO ΝΕΟ PORTAL ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το νέο portal της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΟΣ είναι από σήμερα στο διαδίκτυο στο www.neolaialaos.gr . Επισκεφθείτε το και διαβάστε το νέο ιδεολογικοπολιτικό Μανιφέστο της Νεολαίας, δείτε το βιντεοκλίπ με το τραγουδάκι της ΝΕΟΣ για την οικονομική κατοχή της χώρας κ.α. Τις επόμενες ημέρες έρχονται και άλλες εκπλήξεις…

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

    Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Ήμασταν εδώ και συζητάγαμε και περνάει ένα αυτοκίνητο, – μάλλον BMW- βγαίνει ένας με το καλάζνικοφ και αρχίζει να ρίχνει. Τους πετάω όλους κάτω. Ακροβολίστηκε βέβαια και η ασφάλεια. Αμέσως περνάει ένα περιπολικό από πίσω. Έμαθα ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το αμάξι, ίσως και το καλάζνικοφ και προσπάθησαν να διαφύγουν.

    Ήταν μία τρομερή σκηνή. Ένας επιχειρηματίας της περιοχής εδώ, μου λέει “αισθάνθηκα τον αέρα της σφαίρας”. Ήταν φοβερό. Εκ συμπτώσεως δεν είχαμε χειρότερα. Και αυτό καταδεικνύει ότι όχι μόνο η Αθήνα, αλλά όλη η Ελλάδα πάει να γίνει “Σικάγο του Μεσοπολέμου”. Πρέπει κάποιοι να αναλάβουν ευθύνες γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το κακό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive