Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η Realnews αυτήν την Κυριακή κυκλοφορεί με τίτλο: "Ακη είναι αυτά δικά σου;"

Αποκαλύπτει σειρά νέων εγγράφων και ντοκουμέντων για χορό εκατομμυρίων σε ύποπτους λογαριασμούς. Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται να συνδέουν τον Ακη Τσοχατζόπουλο με λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι τροφοδοτούνται με πολλά εκατομμύρια δολλάρια απο Γαλλία και Αμερική.

Η Realnews κάνει λόγο για "καταθέσεις 6,4 εκατ.δολ στην Credit Lyonnais της Γενεύης και τη διασύνδεσή τους με την offshore εταιρεία BlueBell". Η Realnews σημειώνει ότι για τα αποκαλυπτικά έγγραφα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Ιωάννης Τέντες, στον οποίο αύριο θα παραδοθούν όλοι οι νέοι "καυτοί" φάκελοι.


Επίσης στη Realnews αυτήν την Κυριακή μπορείτε να διαβάσετε:

- Ρεπορτάζ για τις μυστικές συνομιλίες του Κ.Καραμανλή με τον Πούτιν, αλλά και τα σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές του πρώην πρωθυπουργού.
-Συνέντευξη του υπουργού ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει: "το κράτος πρέπει να αλλάξει ριζικά και γρήγορα".
- Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο να λέει: "η κυβέρνηση αναζητεί συναίνεση στο ναυάγιο. Η λύση είναι εκλογές"
- Την εκ βαθέων εξομολόγηση του δημοσιογράφου Μ.Κυπραίου, που έχασε την ακοή του στα επεισόδια του Συντάγματος."Εχω ακόμη τα χέρια μου μπορώ να γράψω" λέει και περιγράφει τις εφιαλτικές ώρες που έζησε.
- Την Κατερίνα Κουρουμπλή, κόρη του βουλευτή που καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να δηλώνει: "είμαι κι εγώ με τους αγανακτισμένους".
- Ρεπορτάζ για τον κρυφό φορολογικό παράδεισο της Ελλάδας. 186 offshore "κρύβονται" στο Κρανίδι.

Στη Reallife μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

- Ρεπορτάζ για την επανασύνδεση και τα σχέδια γάμου που κάνουν η Ελενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης.
- Εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία μιλά για τις σχέσεις της, τα μελλοντικά της σχέδια και ομολογεί: "μου αρέσει να δουλεύω με τον Αθερίδη".
- Ρεπορτάζ για τις σειρήνες που "μάγεψαν" τον Δήμαρχο Ιθάκης και την "καυτή" περιπέτεια στο Ιόνιο!
- Τα ερωτικά βράδια της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Μακεδονία.
- Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το γάμο Στέλιου Ιωάννου-Λήδας Χατζηνικολάου
- Ρεπορτάζ για το πάρτι που έκανε στη Μύκονο ο Δημ Θεοδωρίδης και τη νεα γενιά της high society που τον τίμησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive