Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αλ. Χρυσανθακόπουλος : Που είναι τώρα οι δημοκόποι; Που είναι η ΟΛΥΜΠΙΑ και η ΙΟΝΙΑ οδός ΟΕΟ;


Την πλήρη επιβεβαίωση των πολιτικών εκτιμήσεων του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, τις οποίες δημόσια και επίμονα είχε διατυπώσει πριν τις Περιφερειακές εκλογές, προκάλεσαν οι δυσμενείς εξελίξεις στην κατασκευή των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.
Όπως είναι γνωστό, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αχαΐας, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας το 2010, είχε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους τους ψηφοφόρους των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, ότι «η Ολυμπία οδός θα γίνει …μακαρία και η Ιονία οδός, θα γίνει …αιωνία!».


Ο κ. Χρυσανθακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επεσήμανε και ξαναθύμισε τις προφητικές εκείνες δηλώσεις του, τονίζοντας:

«Όταν εγώ έβγαινα δημόσια και υποστήριζα, ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ολοκληρωθούν τα συγκεκριμένα έργα, κάποιοι με κατηγορούσαν ότι …κινδυνολογώ!
Πού είναι όμως σήμερα όλοι εκείνοι οι δημοκόποι, που τότε διαβεβαίωναν τον κόσμο, ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν απρόσκοπτα;
Γιατί δεν βγαίνουν τώρα να πάρουν θέση και να απολογηθούν για την συνειδητή παραπλάνηση του λαού της Δυτικής Ελλάδας;
Υφάρπαξαν, με αποσιώπηση της πραγματικής εικόνας, την ψήφο του κόσμου.
Όμως, επειδή αυτό που προέχει είναι το μέλλον και όχι το παρελθόν, καλώ δημόσια, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα, να ανακοινώσει στο λαό, τι έχει σκοπό να πράξει, ώστε να πιέσει την Κυβέρνηση για την επαναλειτουργία των εργοταξίων και την
επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων εργαζομένων.
Κάθε ώρα, που περνά, είναι υπόλογος στον λαό της Δυτικής Ελλάδας!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive