Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Βούλγαροι αστυνομικοί θα περιπολούν μαζί με Έλληνες στη Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Άντε και με ...Αλβανούς στα Γιάννενα βρε!



Πρόγραμμα κοινών θερινών περιπολιών Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών θα αρχίσει να εφαρμόζεται στη Μακεδονία, όπου συχνάζουν αρκετοί τουρίστες από τη γειτονική χώρα. Το σχετικό κείμενο κανόνων που θα διέπουν τις κοινές αυτές περιπολίες θα υπογράψουν αύριο το μεσημέρι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου και ο Βούλγαρος γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και αρχηγός της αστυνομίας της χώρας του, Γκαλίν Γκεοργκίεφ. Όπως έγινε γνωστό, στο πρόγραμμα των κοινών θερινών περιπολιών θα συμμετέχουν συνολικά έξι Βούλγαροι αστυνομικοί, οι οποίοι θα περιπολούν ανά δύο, μαζί με ισάριθμους Έλληνες συναδέλφους τους, στις πόλεις Θεσσαλονίκη και την Καβάλα. Ο αστυνομικοί από τη Βουλγαρία θα είναι ένστολοι, αλλά δεν θα φέρουν τον οπλισμό τους, αφού σκοπός του εν...
 λόγω προγράμματος είναι να μεσολαβούν σε τυχόν περιστατικά στα οποία εμπλέκονται ομοεθνείς τους και να βοηθούν όπου χρειάζεται.

Οι κοινές θερινές περιπολίες αποτελούν συνέχεια αντίστοιχου προγράμματος που εφαρμόστηκε τον χειμώνα στο τουριστικό κέντρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή Ελλήνων αστυνομικών. Θα δούμε και Τούρκους ή Αλβανούς αστυνομικούς;

 liako.gr 
http://www.epirus-ellas.gr/2011/07/blog-post_1068.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive