Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη:Απάτη Βενιζέλου....

Κύριε Βενιζέλο,σας πείραξαν τόσο τα κατακέφαλα Γιούνκερ όταν χαριεντιζόσασταν στο Eurogroup, ή μας κοροιδεύετε όπως ο προκάτοχός σας...; Διαβάστε τι λέει η S&P και θα καταλάβετε γιατί μας κοροιδεύει (πάλι)η Κυβέρνηση με τα τσιράκια της στα δελτία...
Διευκρινίσεις επί της ερμηνείας του όρου «selective default» έδωσε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's (S&P) με συνέντευξη του υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας Τόρστεν Χινριχς στη γερμανική... εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως επισημαίνει «ο οίκος χρησιμοποιεί αυστηρούς ορισμούς για την αξιολόγηση των κρατικών χωρών οι οποίοι δεν επιδέχονται παρερμηνεία».
«Είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή μια πιο ελαστική ερμηνεία της επιλεκτικής χρεοκοπίας», είπε, υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε μορφή αναδιάρθρωσης που μεταβάλλει το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής ενός χρέους συνιστά χρεοκοπία."
Αντιπαραβάλλετε το με το "Η επιλεκτική χρεοκοπία δε συνιστά χρεοκοπία"..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive