Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Νίκος Παπανδρέου: «Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικα». Κ.Βελόπουλος: Να μας πεί ΑΥΤΟΣ και το ΣΟΪ του, ΑΠΟ ΠΟΥ πληρώνονται! ΔΕΙΤΕ..


Νίκος Παπανδρέου: «Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικα». Συντηρούμενους από τα λεφτά της τρόικα χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς όλους τους βουλευτές ο Νίκος Παπανδρέου! Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέουμε άρθρο του στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση λέει όσα δεν μπορεί να πει ο... πρωθυπουργός, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.                                        
«Όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας…
χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την» σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του, βάζοντας επίσης στο στόχαστρό του και τα ΜΜΕ όταν επισημαίνει πως «...τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι... στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση».
Εξάλλου και όπως επίσης τονίζει στο άρθρο «αυτά που χτίσαμε, μεταξύ άλλων, ήταν η σύγχρονη δημοκρατία μας… Και τα κόμματα και οι συνδικαλιστές και οι ακτιβιστές επωφελήθηκαν -έμμεσα- από την τεράστια πολιτιστική άνθηση που στήριξε το έλλειμμα».
Υπογράμμισε ακόμα πως όσοι ψάξουν για σοβαρές και βιώσιμες λύσεις, όσοι πάνε πέρα από τις εύκολες κορώνες θα έχουν τιμήσει το έθνος πραγματικά προσθέτοντας πως η λύση βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «...Θα υποφέρει για ένα διάστημα η πολιτιστική μας παραγωγή. Σε όγκο σίγουρα, αλλά όχι από ποιότητα. Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για τη ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα».
Του ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΝΝΟΥ από metrogreece.gr Αναρτήθηκε από Greki στις 10:49 π.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Ετικέτες Παραπολιτικά.ΠΛΉΡΕΣ ΆΡΘΡΟ HTTP://GREKI-GR.BLOGSPOT.COM/2011/07/BLOG-POST_6144.HTML

Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Πρίν λίγο. Στο real fm και στον Κ.Χαρδαβέλα:"ΑΥΡΙΟ θα καταθέσω στην Βουλή ερώτηση. Γιατί δεν μιλάνε οι άλλοι Βουλευτές; Πως ανέχονται τέτοια προσβολή; Εγώ δουλεύω σαν ελεύθερος επαγγελματίας 19 χρόνια, απο που με ταϊζει η Τρόϊκα; Να μας πεί αυτός και η οικογένεια Παπανδρέου ΠΟΥ έχουν δουλέψει και ΠΟΙΟΣ τους πληρώνει. Να δούμε τι θα απαντήσουν στην Βουλή.



1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive