Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

4,4% μπροστά η Ν.Δ. - Δημοφιλέστερος αρχηγός ο Γ.Καρατζαφέρης

Προβάδισμα 4,4% έναντι του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, δίνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται  στον «Ελεύθερο Τύπο».
Συγκεκριμένα όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου και εκτίμηση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,2% και 25,6% αντίστοιχα, ενώ η Ν.Δ. 19% και 30%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7% και 11%, το ΛΑΟΣ με 5,8% και 9,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,3% και 8,5%.
Όσον αφορά στη δημοτικότητα των αρχηγών κομμάτων, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατέγραψε μεγάλη πτώση από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο καθώς από το 35,5% βρέθηκε στο 26,1%, δηλαδή στην έκτη θέση.
Περισσότερο δημοφιλείς εμφανίζονται ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό 34% και 33,9%. Ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με 29%, ο Φώτης Κουβέλης με 28,4% και ο Αλέξης Τσίπρας με 26,3%.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να ανεβεί επάνω από το ψυχολογικό όριο του 32% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές παρά το γεγονός ότι αγώνίζεται σε ιδανικό αντιπολιτευτικό περιβάλλον...

1 σχόλιο:

  1. αργυρουτς, αν εσεις,εστω με.. αναγωγη(!!),φθανετε το 9,2% ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!!!!ειπαμε, αντιστροφα ΙΣΩΣ!!! δλδ 2,9%!!! φιλουθκια βρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive