Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δεν την παλεύετε στην εξεταστική ; Πάρτε την πιο χαλαρά !


Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα ωστόσο σε κάποιους από εσάς δεν λέει να φύγει ο…χειμώνας !
Η εξεταστική έχει αρχίσει για τα καλά και νιώθετε ένα ρίγος να διαπερνά τις φλέβες σας ! Είστε κατσουφιασμένοι, η διάθεσή σας βρίσκεται στα τάρταρα και σκέφτεστε “ αντί να είμαι στην παραλία και να πλατσουρίζω στα νεράκια, είμαι στην πολυκατοικία μου και διαβάζω” …

Αυτή όμως η αρνητική σας ενέργεια, είναι αιτία για πολλές επιπτώσεις. Συχνά και μόνο η αρνητική σκέψη είναι ικανή να οδηγήσει στην αποτυχία.
Μην βλέπετε την εξεταστική σαν ΓΟΛΓΟΘΑ !
Έχετε αισιοδοξία ότι και αν γίνει, ακόμα και ας μην έχετε προετοιμαστεί στον κατάλληλο βαθμό ! Σκεφτείτε ότι μετά την εξεταστική όλο το καλοκαίρι θα είναι στα πόδια σας ! Πάρτε την χαλαρά και μην πιέζετε τον εγκέφαλό σας !
Διότι και επιστημονικά, ο νους μας όταν είναι πιο χαλαρός και δεν τον “καίμε” με διάφορες μισαλλόδοξες σκέψεις, είναι ικανός να αφομοιώνει πιο εύκολα την γνώση !
Ακόμα όμως και σε περίπτωση που δεν τα πάτε καλά, δεν είναι λόγος να “βυθιστείτε” καλοκαιριάτικα !
Σκεφτείτε ότι ορισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, και δεν παραπονιούνται ποτέ γιατί έχουν μάθει να ζουν με αυτές !
Έτσι και εσείς αν δεν επιτύχετε πρέπει να συμβιβαστείτε με την αποτυχία και να βάλετε ακόμα περισσότερο τα δυνατά σας τον Σεπτέμβρη !
Άλλωστε έτσι όπως είναι η κατάσταση στην χώρα μας, και πτυχίο να πάρετε, ξέρετε πολύ καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε δουλειά στον τομέα σας και αν βρείτε, θα παλεύετε να τα βγάλετε πέρα με τα 500 ευρώ…
Γι’ αυτό απολαύστε τη ζωή σας όσο είναι καιρός, μην αγχώνεστε για τίποτα και έχει ο Θεός !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive