Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τον έκανε ΞΑΝΑ Πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ Κυβέρνηση. Του Αργύρη Σιδέρη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Πρόσφατα είπε πει ότι εξ αιτίας του Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ κάθισε στο σβέρκο του Ελληνικού Λαού για 11 χρόνια.
Τώρα , ψύχραιμα, εκ του αποτελέσματος των τελευταίων πολιτικών γεγονότων προκύπτει , ότι η παλιά φιλία και η αλλοεξάρτηση των ... αιώνιων "αντιπάλων" Γιωργάκη - Αντωνάκη μελών και των ΔΥΟ των γνωστών ανθελληνικών λεσχών, αναθερμάνθηκε και ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ σε λίγες ημέρες.
Ο Αντωνάκης έδωσε το φιλί της ζωής στον ημιθανή φίλο του, όπως θάκανε κάθε καλός φίλος. 
Μόνο που το .. οξυγόνο, δεν ήταν ΔΙΚΟ του, έκλεψε την ανάσα ενός ολόκληρου λαού και την πρόφερε ΔΩΡΕΑ στον εκτελεστή του.
ΑΝΕΣΤΗΣΕ το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ , το έστησε στα πόδια του και ενω θα μπορούσε να καταφέρει το τελικό νόκ αουτ, προτίμησε να ... ρίξει την πετσέτα στο ρίγκ, παρά να πάρει την σίγουρη νίκη.
Ηταν ένας ΣΙΚΕ τελικός που μόνο στα κακόφημα ρίγκ του Βέγκας παίζονται.
Φυσικά όλο το ... σκηνικό, έχει ανταλλάγματα, ακόμα δεν τα ξέρουμε , θα δούμε τι θα πράξει ο "αντίπαλος" Γιωργάκης στο επόμενο σικέ μάτς.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να μην περιμένουμε άλλα 11 χρόνια.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ)... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toυλάχιστον γελάς.
    ΔΕΝ κλαίς με τα χάλι των "φίλων".
    Για τα άλλα τάχεις κάνει μούτι. Πόσο δίκιο εχει ο ΚΑΡ. και πόσο δίκιο είχε, το βλέπουμε, θα το δούμε και το πληρώνουμε εξ αιτίας "ψηφοφόρων" τύπου ανίτας πάνια και της πάρτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eνω ο Σαμαράς που έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα άρθρα του μνημονίου μαζί με τον Γιωργάκη;Και ΞΑΝΑπρόδωσε τη Ν.Δ. και την Ελλάδα στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ, είναι ΜΗ Προδότης ε;;
    Εύκολες οι ... ταμπέλες, ΑΝΕΥ ουσίας όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive