Πρέπει να αναλάβουμε στα χέρια μας τις δάδες της Τιμής στο όνομα των πολεμιστών της Ελληνικής Φυλής και να φανούμε άξιοι απόγονοί τους. Να ξαναγίνουμε ο λαός Φιλόσοφων Πολεμιστών που ήμασταν όταν η δίψα για γνώση και νικηφόρα πάλη γεννούσε πολιτισμούς και ελληνικές ηγεμονίες προτού ανοίξουμε τα σύνορα της καρδιάς μας και της ζωής μας σε ξενόφερτα ήθη και έθιμα που τα ονομάσαμε εκσυγχρονισμό και πρόοδο πολυπολιτισμική. Κάποιοι μάλιστα επιπόλαιοι το είπαν πολιτισμό και κάποιοι άλλοι άνοιγμα στον σύγχρονο κόσμο, έναν πολύχρωμο και παρδαλό κοσμοπολιτισμό.
Αλλά σαν πέσουν τα τείχη, τότε έρχεται φυσιολογικά η ώρα της κατάληψης της εξουσίας από τα ξένα σώματα που παίρνουν την λαλιά του τόπου και λαμβάνουν θέσεις και αποφάσεις ευθύνης. Και σαν φανούν ελαστικοί και επιπόλαιοι οι βοσκοί και αφήσουν έρμες τις μάντρες, τότε ο λύκος της στέπας και της ερήμου σαλτάρει στο κοπάδι και το παίρνει αιχμάλωτο. Και όπως είναι λιμάρης και αστοιχείωτος με τον τσοπάνη να έχει προσκυνήσει, ορμάει να το ξεσχίσει. Έτσι συνέβη σε τούτο εδώ τον ηρωικό τόπο από τη στιγμή που δούλοι και αφεντικά του διεθνιστικού νεοταξισμού είπαν να βάλουν στην άκρη τους Ήρωες και να προωθήσουν τους ραγιάδες.
Αυτά έγιναν σε μια Ελλάδα που διοικείται έως τις μέρες μας από τους ραγιάδες των ραγιάδων όπως πολύ σωστά είχε πει ο μεγάλος μας εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς που το ψευτορωμέϊκο κρατάει επιμελώς στο σκοτάδι της εθνικής μας ζωής σήμερα επειδή ήταν από γενιά ωραίων Ελλήνων Εθνικιστών. Αλλά τα πρότυπα που προβάλλει σήμερα το ανθελληνικό καθεστώς αποτελείται από ανθρώπους απάτριδες, κίναιδους, τυχοδιώκτες, ανήθικους, ριψάσπιδες, βέβηλους.
Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δώσουμε την πρέπουσα σημασία στην δική μας Παράδοση και τις δικές μας ρίζες. Να αποφασίσουμε ότι την Πατρίδα μας δεν την εγκαταλείπουμε αλλά την ανακτούμε και την υπερασπιζόμαστε. Όπως πολλοί σωστά είχε πει ο μεγάλος Αθηναίος στρατηγός Μιλτιάδης στον καιρό της Μάχης του Μαραθώνα, αν οι βάρβαροι χάσουν τον πόλεμο έχουν πατρίδες να γυρίσουν πίσω. Εμείς όμως δεν έχουμε που να πάμε. Τώρα πλέον η δική μας Ελληνική Πολιτεία θα βαδίσει στον δρόμο της Αναγέννησης και της Νίκης έχοντας στην κεφαλή της Ελληνικής Φάλαγγας Πολεμιστές που τιμούν την Πατρίδα, την Ανδρεία, την Υπεροχή, την Ηθική, την Αρετή και την Πίστη Ελλήνων ανυποχώρητων για τη δόξα της Πατρίδος και το χτίσιμο γενεών αδούλωτων Ελλήνων.
Δεν μπορεί να έρχεται στην Πατρίδα μας ο κάθε εγκάθετος της «ευρωπαϊκής» ενώσεως σαν τον πρώην μαοϊκό και νυν συστημικό κ. Μπαρόζο και να μας λέει ότι πρέπει να πάρουμε την απόφαση να λάβουμε οδυνηρά μέτρα πωλήσεως και τελικά δολοφονίας της Ελλάδος. Δεν γίνεται να ξεμπροστιάζουν όλοι αυτοί τα αθύρματα του ελληνόφωνου πολιτικαντισμού ότι δεν λένε την αλήθεια στο λαό μας για την εξόντωση που του ετοιμάζουν και εμείς να μην τους έχουμε ήδη περάσει από έκτακτα στρατοδικεία για εσχάτη προδοσία. Δεν γίνεται να πλησιάζει η ανεργία των Ελλήνων στο 20%, η νεολαία μας να οδηγείται στο περιθώριο και η επαρχία να χάνει Έλληνες και παραγωγικό ιστό και εμείς να αφήνουμε τους υπαίτιους στο τιμόνι της χώρας. Δεν γίνεται τα στίφη των λαθρομεταναστών να μας απειλούν με αλλοίωση του εθνολογικού μας ιστού όπως μας λένε οι Έλληνες δικαστικοί και εμείς να φοβόμαστε μην μας πουν ρατσιστές.
Ας ετοιμάσουμε λοιπόν τους αρχαίους βωμούς κι ας ανάψουμε τις δάδες προς Τιμή των αρχαίων πολεμιστών. Κι ας κινήσουμε με επαναστατική ορμή να φέρουμε τους Έλληνες κυρίαρχους στον θρόνο της αληθινής Ηγέτιδας Ελλάδος με επικεφαλή τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό http://www.youtube.com/watch?v=jLCpJgF96d0.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.