Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!"Μια Νέα Ευκαιρία"

Η νέα «Ιστορική Ευκαιρία» που προέκυψε με την θριαμβευτική ψήφιση του μεσοπρόθεσμου απο την Βουλή των Ελλήνων  , επ΄ουδενί δεν πρέπει να χαθεί ,
ούτε και πρέπει να επιτρέψουμε στην ακροδεξιά και τις λοιπές δυνάμεις της «συντήρησης» να αμφισβητήσει τα μεγάλα βήματα που πραγματοποιούνται ακόμα και την στιγμή που μιλάμε , προς μια διαφορετική Ελλάδα . Μια Ελλάδα με νέες αξίες , με νέες δυνάμεις έτοιμες να προσφέρουν και να δημιουργήσουν προκειμένου να γίνει η μεγάλη υπέρβαση και να αποκατασταθεί το κύρος και η ισχύς της στην Ενωμένη Ευρώπη
Η Δεξιά , το έκανε ήδη μια φορά , το 2004 ,  όταν εσκεμμένα , οδήγησαν τον Ελληνικό λαό με πλάνη να τους ψηφίσει και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ οι προσπάθειες της Κυβέρνησης Σημίτη που έθεσαν την Ελλάδα στο κάδρο των ανεπτυγμένων χωρών της Ευρώπης με το μεγαλύτερο δείκτη ανάπτυξης , οδηγήθηκαν κυριολεκτικά στο κενό απο πολιτικούς της διαφθοράς , του Βατοπεδίου , των παρακολουθήσεων .
Οι ευθύνες της δεξιάς για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας , είναι γνωστές και βαριές αλλά ο Γεώργιος Παπανδρέου , ώς μεγάλος ηγέτης , δεν σκέπτεται μικροπολιτικά , με όρους κομματικών διώξεων και τιμωριών . Αυτά που έκανε η Νέα Δημοκρατία λόγω του ελλείματος δημοκρατίας που την καταδιώκει εξ ΄ ιδρύσεώς της , δεν μπορεί να τα επαναλάβει ένα μεγάλο κίνημα όπως το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που επιδιώκουμε όλοι εμείς που απαρτίζουμε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να είναι άλλο παρά η συνέπεια στο νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» που η Ευρώπη της «αλληλεγγύης» μας προσέφερε απλόχερα .
Με το μεσοπρόθεσμο αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους που θα ακολουθήσουν , θα σταματήσει η σπατάλη στο Δημόσιο τομέα , θα ξεκινήσει η εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας που η κυβέρνηση Καραμανλή εσκεμμένα , απο μίσος στον Ελληνικό λαό,  άφησαν  στην μοίρα της αντί να την θέσουν στην Υπηρεσία του και προς όφελός του .
Νέες μορφές ανάπτυξης με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος , την οικονομική ευμάρεια , όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των αλλοδαπών συμπολιτών μας που μοιραζόμαστε την ίδια θέση κάτω απο τον ήλιο . Τον Ήλιο αυτό που ακόμα και ο ίδιος ο κύριος Σόϊμπλε μας έδειξε τον δρόμο και τον τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε για να αναστήσουμε την Ελληνική Οικονομία που η Κυβέρνηση Καραμανλή καταδίκασε σε βύθιση.
Η Πράσινη Ανάπτυξη είναι το κλειδί . 
Για μια νέα Ελλάδα, για τον άνθρωπο ...
Ιωάννης Νεράντζης.
Πολιτικός Μηχανικός – Ενεργειακές Μελέτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive