Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Άμεση πεζοδρόμηση των Υψηλών Αλωνίων» στο Αίγιο

Την ανάγκη να αποπερατωθεί η πεζοδρόμηση των παράπλευρων οδών της πλ. Υψηλών Αλωνίων και του άνω μέρους της, επισημαίνει με παρέμβασή του, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.
Μάλιστα καλεί τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, να επιταχύνει τις σχετικές διαδικασίες, αφού όπως επισημαίνει ο βουλευτής, δεν απαιτείται η εκπόνηση ιδιαίτερης μελέτης εκ μέρους του Δήμου.
 Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσανθακόπουλος, αναφέρει:

 «Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων είναι ως γνωστόν, μία από τις ωραιότερες και μεγαλύτερες της Ελλάδας!
Είναι κρίμα λοιπόν, που παρά την πρόσφατη ανάπλαση της δεν έχει ολοκληρωθεί η πεζοδρόμησή της,
Κάτι που θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου η ιστορική πλατεία να μετατραπεί σε έναν χώρο ασφαλούς διέλευσης και περιπάτου των οικογενειών.
Η αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου θα πρέπει να γίνει με ταχύτατες διαδικασίες και εφόσον χρειαστεί θα μπορούσαν να συνδράμουν οικονομικά το έργο και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο και οι οποίες είναι επόμενο ότι θα απολάβουν προστιθέμενη οικονομική αξία.
Θεωρώ, ότι ο Δήμαρχος Πατρέων θα πρέπει να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία στην κατεύθυνση αυτή, προκειμένου να πετύχει την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο ιστορικό κέντρο της πόλης.»

ΠΑΤΡΑ: Ρήγα Φεραίου 124, τ.κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610 240.037, φαξ: 2610-273.566
ΑΘΗΝΑ: Μητροπόλεως 1, τ.κ. 105 57 Αθήνα, τηλ. 210 370 9235, φαξ: 210 370 9239
web site: www.metharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive