Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύγχυση επικράτησε την Τετάρτη στους κόλπους της ΝΔ, με μια δήλωση του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος στη συνέχεια εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση επί του θέματος.
Πιο συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι "εάν η 151η ψήφος έπρεπε να είναι δική μου, θα το ψήφιζα", αναφερόμενος στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Για "θεωρητική προσέγγιση του θέματος" έκαναν λόγο συνάδελφοί του, βουλευτές της ΝΔ. Αργότερα, ο Κ. Μητσοτάκης εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση: "Έχω δηλώσει επανειλλημένως ότι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ξεκαθαρίζω τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών μιας απάντησης που έδωσα σε ένα εντελώς υποθετικό ερώτημα".

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο γιός του φαταούλα Μητσοτάκουλα

    (ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .)


    Αν o Κυριάκος φλέγεται από την επιθυμία να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ας το κάνει.

    Δεν χρειάζεται να περιμένει να γίνει ο 151ος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!

    Πως να προκόψει η Ελλάδα, όταν κάτι τέτοια άχρηστα ,άπληστα και ανεπάγγελτα υποκείμενα , ελέω οσίας οικογενείας, είναι μέσα στο κοινοβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive