Την ανησυχία του για τις πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υποδέχθηκε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρη.
Ο κ. Παπούλιας επισήμανε την ανάγκη να μην εξελιχθεί σε κρίση Δημοκρατίας η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ανήσυχος εμφανίστηκε και ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος σημείωσε ότι «οδηγούμεθα σε επικίνδυνες ατραπούς» και προέβλεψε ότι «η ευθύνη θα είναι συλλογική και δεν θα εξαιρεθεί
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.