Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γ.Καρατζαφέρης: "Να προσγειωθούν Παπανδρέου και Σαμαράς"

Αιχμηρός στις δηλώσεις του για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Από τα Καμένα Βούρλα το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τους κάλεσε «να προσγειωθούν στην ωμή πραγματικότητα».
«Χρειάζεται» τόνισε «συν-ευθύνη. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Είναι απαραίτητο όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για ένα νέο ξεκίνημα που θα βγάλει την Ελλάδα από το λήθαργο». Πρόσθεσε ότι «το μεσοπρόθεσμο δεν μπορεί να εφαρμοστεί από μια Κυβέρνηση ανύπαρκτη και ασύνδετη. Οδηγούμεθα στον γκρεμό». Τέλος ο Γ. Καρατζαφέρης συνέστησε σε Παπανδρέου και Σαμαρά «να μην βάζουν τις καρέκλες τους πάνω από την Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive