Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά στο Athens Gay Pride.Νέοι του κόμματος θα παρελάσουν (Ντυμένοι... Κωλομπίνες;) για μια κοινωνία ενάντια στις διακρίσεις. Να δω τον Κουβέλη ντυμένο..Πεταλουδίτσα, κι ας πεθάνω!


Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη καλεί τη νεολαία να παρελάσει στην Αθήνα ενάντια στις διακρίσεις στα πλαίσια του Athens Gay Pride.Οι νέες και οι νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στον χώρο του Athens Gay Pride, στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος: «Μετά, όλοι και όλες μαζί, στις 6 το απόγευμα, θα παρελάσουν στους δρόμους της πρωτεύουσας για μια κοινωνία με χαρούμενους, περήφανους και ίσους πολίτες, όπου φαίνεται πως πρέπει να μιλήσουν και να παλέψουν για το αυτονόητο: την ίση μεταχείριση των πολιτών εκ μέρους του κράτους, ανεξάρτητα απ’ τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive