Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

H 3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.ANAΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

Σχετικά με την ανάρτησή μας: "ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ": 

Η 3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
Κυρίες – κύριοι, 

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς σας για την εταιρεία μας (“3dsa”), που αναρτήσατε στο διαδίκτυο (σε blogs & σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης), και συγκεκριμένα αναφορικά με (δήθεν) συμμετοχή της εταιρείας μας σε ψεκασμούς στον αέρα, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αναφερόμενους αεροψεκασμούς – ούτε έχει τα τεχνικά μέσα και τις δυνατότητες να ενεργήσει σχετικές πτήσεις....

 
Συνεπώς, κάθε αναφορά και ισχυρισμός σας είναι αβάσιμος – γεγονός που γνωρίζετε πλέον με σαφήνεια & πρέπει να παύσετε άμεσα. Επίσης, σας καλούμε να ανακαλέσετε κάθε σχετική αναφορά για την εταιρεία μας, και να πράξετε κάθε απαραίτητη ενέργεια να ανακληθούν οι σχετικές αναφορές σας σε κάθε ιστότοπο κλπ., ή άλλως να υπάρξει η σχετική διάψευση. 
Τέλος, σας δηλώνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και ειδικά για την αποζημίωσή μας, με την επισήμανση ότι η διασπορά ψευδών αναφορών στο διαδίκτυο υπάγεται στην έννοια του ποινικού αδικήματος της δυσφήμισης (συκοφαντικής ή απλής).

Το νομικό τμήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive