Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. "ΠΑΙΞΤΕ" ΜΕ ΟΛΑ. Ο-Χ-Ι ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!


ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Κλείνοντας να πω το εξής: 

Στον εφαρμοστικό νόμο στο Κεφάλαιο Β, άρθρο 11, παράγραφος Β αναφέρεται για τα δημόσια ακίνητα ότι μπορούν να δοθούν για τουρισμό, αναψυχή, επιχειρηματικά πάρκα, θεματικά πάρκα, εμπορικά κέντρα και δίνεται δυνατότητα να γίνουν και θρησκευτικοί χώροι.
Στον τόπο που ζούμε υπάρχουν ναοί! Τι πάτε να κάνετε; Ο κάθε Εμίρης του Κατάρ, που θα αγοράζει ένα χώρο, θα στήνει ένα, δύο και τρία τζαμιά;

Έχετε καταλάβει τι πάτε να ψηφίσετε;,
πέραν των οικονομικών αδικιών και ότι ακολουθείτε μία πολιτική ύφεσης που δεν θα βγει πέρα και το 2015 θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε και θα ξεπουλάμε τότε σε πολύ μικρότερη τιμή από σήμερα; Θα επιτρέψετε επιπλέον να γίνουν θρησκευτικοί χώροι, δηλαδή τζαμιά, ανεξέλεγκτα, πέρα από τον τρόπο που ορίζει ο νόμος; Νομίζω θα είναι μία πολύ επικίνδυνη ατραπός. Όταν το 2000 λέγαμε ότι είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική με τους λαθρομετανάστες, κάποιοι μας εγκαλούσαν για ακρότητες. Τώρα, όλα τα κόμματα μας ακολουθούν. Προσέχετε, μήπως, σε λίγο καιρό τα τζαμιά είναι περισσότερα από τις εκκλησίες!!

Μετά από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του κ. Αντιπροέδρου και υπ. Οικονομικών, κ. Ε. Βενιζέλου, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης είπε:

«Εάν και εφόσον οι προθέσεις σας για τους θρησκευτικούς χώρους είναι καλές, κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε!
Όσο για την επιχειρηματολογία σας σχετικά με την Συνταγματικότητα της θέσης του κ. Πάγκαλου, δεν με πείσατε! Άλλωστε, στη Βουλή δεν δέχονται ερωτήσεις για τον κ. Αντιπρόεδρο, όπερ σημαίνει δεν είναι υπουργός!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive