Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΖΗΤΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

 
Ο ΛΑ.Ο.Σ. συνεχίζει και κλιμακώνει κοινοβουλευτικά τις ενέργειές του για εξεύρεση πόρων από το επαχθές χρέος. Μετά από σχετικές τοποθετήσεις επί του θέματος τόσο του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, όσο και των εισηγητών του κόμματος στις υποθέσεις της Siemens, του Βατοπεδίου, των ομολόγων και των υποβρυχίων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μ. Βορίδης, έθεσε σήμερα με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Φ. Σαχινίδη το ζήτημα των αποζημιωτικών αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου για αυτές.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Βορίδης,
η διεκδίκηση των αποζημιώσεων δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στους αντισυμβαλλόμενους (προμηθευτές) του Δημοσίου σε όλες τις «αμαρτωλές» συμβάσεις (π.χ. Siemens), αλλά να επεκταθεί και -κυρίως- προς τα πολιτικά πρόσωπα και τους κρατικούς αξιωματούχους που είτε με ενέργειες είτε με παραλείψεις ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο, εκπροσωπώντας το. Φυσικά, πρώτα απ΄ όλα προέχει ο απολογισμός εκ μέρους του Δημοσίου και ο προσδιορισμός συγκεκριμένου ποσού για το ύψος της ζημίας που υπέστη, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ακόμα, όπως διεφάνη άλλωστε από την απάντηση του Υφυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive