Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΦΓΑΝΟΣ Πήδησε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τη σύλληψη.Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο


Πήδησε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τη σύλληψη και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο λόγος για έναν ύποπτο για τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και τη δολοφονία του αρχιπυροσβέστη που συγκλόνισε την Πάτρα.

Οι αστυνομικοί έκαναν ξανά σήμερα το απόγευμα έφοδο στην πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και Σκαγιοπουλείου, όπου είχαν εντοπιστεί οι κρατούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του Χρήστου Μαντά.

Ένας ύποπτος όμως που βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία, για να γλιτώσει πήδησε από το μπαλκόνι και κατέληξε στο έδαφος. Ένα δέντρο, στο οποίο χτύπησε πριν πέσει στο οδόστρωμα, φαίνεται να του έσωσε τη ζωή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Αφγανό που διαμένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και όχι στον τρίτο όπου διέμεναν οι συλληφθέντες για το φόνο Αλβανοί και ότι ο Αφγανός φοβήθηκε μη συλληφθεί με ναρκωτικά.
Είναι σοβαρά τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Πηγή: thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. Α να χαθούν τον πήγαν και στο νοσοκομείο για να τον πληρώνουμε. Αστον να ψοφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive