Σωματείο Αποκλειστικών Νομού Καβάλας
Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου....

Φίλες και Φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην δημιουργία Facebook τoυ Σωματείου Αποκλειστικών Ν. Καβάλας ...



Σκοπός μας η άμεση και πληρέστερη ενημέρωση σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι αφού θα βρείτε κάθε πληροφορία που αφορά το Σωματείο μας. Ενημερωτικά στοιχεία για την πορεία που διαδραμάτισε μέσα στα δυο χρόνια, τις δραστηριότητες του, και φυσικά την προσφορά του στην τοπική κοινωνία . Επιπλέον θα είμαστε ανοιχτή σε οποιοδήποτε σχόλιο η απορία σας για το κλάδο μας . Βέβαια, δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι η ενίσχυσή του με ακόμα περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες προκειμένου να ανανεώνεται συνεχώς και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες του επισκέπτη, με εγκυρότητα και αξιοπιστία. Έχουμε υπόψη μας πάντα τη σοβαρή προσπάθεια που απαιτεί η αποτελεσματική παρέμβασή μας για την σωστή ενημέρωση του πολίτη, καθώς και στα μελη που απαρτίζουν το Σωματείο . Με συνέπεια και ουσιαστικά βήματα θα εργαστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.


ΛΟΓΟΙ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Συνάδελφοι-ίσες
Ιδρύσαμε το << Σωματείο Αποκλειστικών Αδελφών Νοσοκώμον –Νοσηλευτριών Ν. Καβάλας >> καταλαβαίνοντας την μεγάλη ανάγκη ενότητας όλων τον αποκλειστικών αδελφών νοσοκόμων στο νομό μας, αφού η συντριπτική πλειοψηφικά του έχει κοινά προβλήματα και ενώ το εργασιακό άγχος και οι κάθε λογής αυθαιρεσίες κάνουν εξαίρεση ανάλογα με το πτυχίο του καθένα.
Το νοσηλευτικό προσωπικό έχει κάθε δικαίωμα να έχει το δικό του ξεχωριστό συνδικαλιστικό όργανο, το ίδιο και εμείς για να αγωνιζόμαστε ολλοί μαζί όταν υπάρχουν ανοιχτά και άλυτα μεγάλα προβλήματα με κυριότερο την αναγνώριση του ανθυγιεινού και επικίνδυνου επαγγέλματος μας , έτσι θα πετύχουμε στο δύσκολο κλάδο το οποίο ανήκουμε.
Όσο αφορά το Σωματείο μας δέχεται ως μέλη αποκλειστικά νοσηλευτές που τελείωσαν , Δ.Ε καθώς και Τ.Ε εφόσον έχουν άδεια εργασίας και μπλοκ αποδείξεων αποκλειστικής αδελφής νοσοκόμας .
Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι σαν ένας για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτά που πραγματικά μας αξίζουν.
Καλούμε τις αποκλειστικές αδελφές νοσοκόμες να μοιραστούμε μαζί της αγωνίες μας και τις ελπίδες μας , για να δυναμώσει τον αγώνα μας και την φωνή μας... Με τιμή το Διοικητικό Συμβούλιο

*ΚΑΘΕ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΈΩΣ 20:00 μμ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ (ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ / ΔΑΓΚΛΗ 19 )

*ΤΟ FB ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ