Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Aν η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της χώρας» Της Ελένης Ζώτου


Ο Γ. Παπακωνσταντινου σε κοινή συνέντευξη με τους Χρυσοχοίδη , Καστανίδη και Παπουτσή δήλωσε σήμερα πως «η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αδικίες.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κυβερνάει αυτόν τον τόπο τα τελευταία 40 περίπου χρόνια ,θα μου πείτε μα…. και η Ν.Δ υπήρξε κυβέρνηση ,όχι αγαπητοί μου η Ν.Δ νόμιζε πως ήτανε κυβέρνηση ,νόμιζε πώς κυβερνάει έστω για λίγο και κατά καιρούς. Το Πασόκ είναι αυτό που Κυβερνάει ,και το πράττει αυτό είτε ως Κυβέρνηση ,είτε ως Μηχανισμός το Πασόκ φρόντισε να στήσει τέτοιους μηχανισμούς εδικά στον δημόσιο τομέα που όποιο κόμμα και εάν φλέρταρε με την διακυβέρνηση της Ελλάδας θα έμενε απλά ένας Παράνομος Έρωτας … από την στιγμή που είχε φροντίσει το Πασόκ να παντρευτεί μέσο των μηχανισμών του την Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιει ως μόνιμη επιχειρηματολογία του για τα ακραία μέτρα που παίρνει , είναι ότι «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι»! δλδ το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Έρχεται λοιπόν σήμερα ο κός Παπακωσταντίνου ως γνήσιος απόγονος του ΠΑΣΟΚ και μας λέει ότι η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της χώρας ,Είναι! Σαφώς και ο Έλληνας πρέπει να αποκτήσει φορολογική συνείδηση και πως θα την αποκτήσει? Στέλνοντας το ΣΔΟΕ που όλοι σχεδόν όσοι το στελεχώνουν είναι ένα πλοκάμι του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στους Έλληνες επαγγελματίες?

Ο Έλληνας αισθάνεται αλλά και είναι λεηλατημένος από το ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμού του. . Εάν η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της χώρας τότε:

Όταν εξαπατάς έναν ολόκληρο Λαό προκειμένου να σε ψηφίσει και εν συνεχείας τον ξεπουλάς,«λεφτά υπάρχουν» επιτρέπεις σε Αλλόθρησκους να βιάζουν μια χώρα καθημερινά και να την διαπομπεύουν

Όταν είσαι ο ηθικός αυτουργός για κάθε αυτοκτονία απελπισμένου οικογενειάρχη

Όταν η….. πράσινη υποσχεσιολογία σου ευαγγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου ανάμεσα στους Έλληνας αλλά τελικά αυτές οι αναδιανομές πραγματοποιόντουσταν ανάμεσα στους λίγους και ….. «εκλεκτούς» σου.

Όταν Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου αποτέλεσε το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)

Όταν ο «Γιγαντά Ελιάς» πράσινος πρωθυπουργός παρέδωσε στους απέναντι

συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή

Όταν ο Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο κονόμησε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη

Όταν ο Έλληνας ζεί στην χώρα της παραγραφής ,τα πάντα παραγράφονται για όλους όσους έχουν κατακλέψει την Ελλάδα

Όταν ο Έλληνας έχει για πρωθυπουργό τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»

Όταν κλέβεις μόνο όμως ....«μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό»,ως άτυπη ταρίφα εφ οσον είσαι υπουργός στην Ελλάδα.

Όταν οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 λογαριασμοί αυτού του είδους, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν περισσότεροι από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του ΠΑΣΟΚ).

Όταν διημιουργείς Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας - δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

Όταν έχεις διημιουργήσει μια Ελλάδα η οποία λειτουργεί ως μαγνήτης για κάθε επίδοξο λαθρομετανάστη.

Όταν σε κάθε φανάρι σε κάθε γωνιά υπάρχουν λαθρομετανάστες οι οποίοι αποκομίζουν οικονομικό όφελος (40€-50€) η βάρδια υπό το ... αγριπνο αδιάφορο βλέμμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όταν η ιστορική πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε τόπο μουσουλμάνικης λατρείας

Όταν ολόκληρες περιοχές έχουν γκετοποιηθεί και είναι απαγορευμένες σε κάθε τι Ελληνικό

Όταν ξεπουλάς την Ιστορία ενός ολόκληρου Έθνους Ότανχρησιμοποιείς την παιδεία ως μέσο για να αλλωτριώσεις μια χώρα καταργόντας την θρησκεία ,την ιστορια και την γλώσσα της

Εάν λοιπόν η φοροδιαφυγή ειναι έγκλημα κατά του κράτους τότε τα παραπάνω τι είναι??

Για να σταματήσει η φοροδιαφυγή πρέπει ο Ελληνικός λαός να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του σε όλοκληρο το πολιτικό σύστημα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν στην φυλακή όσοι πήραν μέρος σε όλα τα παραπάνω ,δλδ να τιμωρηθούνε όσοι ΕΚΛΕΨΑΝ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ-ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ-ΒΙΑΣΑΝ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ τον Ελληνικό Λαό. Όσο ό Ελληνας βλέπει ότι τα χρήματα του δεν πάνε στην Ελλάδα αλλά στα Λαμόγια η σε όλους αυτούς τους Λαθρομετανάστες που μας κουβάλισαν δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει φορολογική συνείδηση ,Φυσικά κύριε Παπακωσταντίνου μπορείται με ευκολία να αρχίσεται να φυλακίζεται και πρακτικά τον Ελληνα ... φτιάξτε φυλακές για να μπορέσουν να χορέσουν όλοι μα ... έτσυ και αλλιως σε λίγα χρόνια με αυτούς του ρυθμούς οι Έλληνες θα είναι μειωνότητα στην Ελλάδα..... την θέση τους θα έχουν πάρει οι Προστατευόμενοι σας Αλλοδαποί ΕΚΤΟΣ!!! και εάν οι Έλληνες ταρακουνηθουν λίγο και σκεφτούν ότι ολοι εσεις εκεί στο πράσινο ΠΑΣΟΚ σας ,ποντάρεται στην διχόνοια που μαστίζει τους Έλληνες .

Στη σύγχρονη Ελλάδα,κυριαρχούν μισαλλοδοξία,διαφωνίες,διαφθορά αντί να υπάρχει ενότητα ωστε να βγει η χώρα απο το τέλμα. Οι φοιτητές πλακώνονται μεταξύ τους στο όνομα των παρατάξεων τους,αντί να είναι ρηξικέλευθοι και να διεκδικούν,Οι Φίλλαθλοι χωρίζονται σε ομάδες,Οί ψηφοφόροι σε κόμματα ,Οί Εργαζόμενοι σε σωματεία κτλ

Κατηγορίες,βρισιές,αλληλοσπαραγμός. Μόνο ενωμένοι προοδεύουμε...Γιατί ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ
Αθανασία-Ελένη Ζώτου Πολιτευτής ΛΑΟΣ Ν.Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive