Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καμία συναίνεση στα νέα μέτρα λέει Σαμαράς

Καμία συναίνεση στα νέα μέτρα λέει Σαμαράς
Η κοινωνία απαιτεί συναίνεση για αλλαγή κατεύθυνσης και όχι συναίνεση κορυφής για να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στο ίδιο αδιέξοδο, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Picture 0 for Καμία συναίνεση στα νέα μέτρα λέει Σαμαράς
Την άρνηση του να προσφέρει συναίνεση στην κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς,.. σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Στην αποδεδειγμένα λάθος συνταγή του μνημονίου δεν πρόκειται να συμφωνήσω», ανέφερε χαρακτηρισικά ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «υποβάλλει τον λαό σε νέες θυσίες χωρίς καμία προοπτική αφού επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη».
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση οδηγούν σε νέα ύφεση και ότι η οικονομική πολιτική της ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού.
Παράλληλα, είπε ότι η κοινωνία απαιτεί συναίνεση για αλλαγή κατεύθυνσης και όχι συναίνεση κορυφής για να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στο ίδιο αδιέξοδο, υποστήριξε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας όι «τέτοια συναίνεση δεν δίνω».
«Είμαστε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, αλλά είμαστε αντίθετοι στη βιαστική εκποίηση και τα μέτρα ταμειακού πανικού», επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γνωστοποίησε ότι ο πρωθυπουργός είναι ανοικτός στην υιοθέτηση ορισμένων από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην πρόταση της ΝΔ με το Ζάππειο ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive