Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο εργολάβος του κρησφύγετου του Λάντεν ΚΑΙ ο κηπουρός ΚΑΙ η Καθαρίστρια ΚΑΙ ο κουλουράς στη γωνία. ΟΞΩ ΒΡΕ !!

Τη σύλληψη του εργολάβου που κατασκεύασε την κατοικία στην οποία εντοπίστηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν, στη βορειοδυτική πόλη Αμπονταμπάντ, ανακοίνωσε σήμερα –χωρίς ωστόσο να κατονομαστεί- αξιωματούχος της αστυνομίας στο Πακιστάν.

Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη και εκτελέστηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν

Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη και εκτελέστηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν Σύμφωνα με τον αξιωματούχο η αστυνομία ανακρίνει τον εργολάβο Γκουλ Μάνταχ με στόχο κυρίως να αποσαφηνίσει αν το κτίριο με τις ασυνήθιστες οχυρώσεις κατασκευάστηκε ειδικά για να χρησιμοποιηθεί ως κρησφύγετο του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Ως ιδιοκτήτης της κατοικίας, όπου σκοτώθηκε ο διαβόητος τρομοκράτης, σε κοντινή απόσταση από μια στρατιωτική ακαδημία, φέρεται μέχρι στιγμής ένας κάτοικος της βορειοδυτικής επαρχίας Χάιμπερ-Πακτούνχβα ονόματι Αρσάντ Χαν. Ο Χαν καταζητείται από την αστυνομία και σύμφωνα με τον Πακιστανό αξιωματούχο είχε παραγγείλει την κατασκευή του τριώροφου κτιρίου το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive